Paminėta Tarptautinė demokratijos diena

Partijos ,,Tvarka ir teisingumas“ Prienų skyrius rugsėjo 15-ąją paminėjo Tarptautinę demokratijos dieną. Paminėti šią dieną paragino partijos pirmininkas europarlamentaras Rolandas Paksas, kuris yra Laisvės ir tiesioginės demokratijos Europos frakcijos pirmininko pavaduotojas.

Kalbėdamas apie demokratijos svarbą, Rolandas Paksas pabrėžė, kad mes buvome, esame ir būsime demokratiška, laisva ir nepriklausoma valstybė, piliečių visuomenė. Visuomenė, kuriai svarbus ir aktualus laisvas žodis, laisvi įsitikinimai, laisva nuomonė, mintis. Lietuvos Respublikos Seimo narys Prienų skyriaus pirmininkas Vytautas Kamblevičius prieniečius kvietė rugsėjo 15-ąją ateiti į Laisvės aikštę pabendrauti, išsakyti savo nuomonę apie demokratiją, laisvę, bendruomeniškumą.

Kaip mums sekėsi? Renginyje buvo įvairiai nusitekusių žmonių. Vieni buvo nedrąsūs, skeptiški, kiti kalbūs ir nusiteikę optimistiškai, pozityviai. Daugumai patiko pabendrauti išsakyti savo mintis, pastebėjimus. Visus susirinkusius maloniai nudžiugino ir staigmena, ir šventinės vėliavėlės ir įteikti Europarlamentaro Rolando Pakso vardo rašikliai.

 Partijos Tvarka ir teisingumas Prienų skyriaus informacija

IMG_3510

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close