Avarijoje nukentėjo devynmetis ir kūdikio besilaukianti vairuotoja

Rugpjūčio 21-osios popietė, kelyje Jieznas-Alytus-Merkinė, „paženklinta“ eismo įvykiu.
25-erių metų moteris vairuodama automobilį „Passat“ nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais (link Alytaus) atvažiuojančiu automobiliu „Opel Zafira“, kurį vairavo 33-ejų metų šiaulietė.
Po susidūrimo automobilis „Passat“ nulėkė nuo kelio į javų lauką.
Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel Zafira“ devynmetis keleivis, ir „Passat“ vairuotoja, kuri laukiasi kūdikio. Jie abu išvežti į Alytaus ligoninę ir paguldyti į reanimacijos skyrių.
Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai. Vairuotojos blaivios.
Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi Alytaus policija.

08-21_eismo_ivykis_01 08-21_eismo_ivykis_03 08-21_eismo_ivykis_04 08-21_eismo_ivykis_05 08-21_eismo_ivykis_06

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close