Kviečia naujas ir jaukus SPA centras

Rugpjūčio 1 dieną Birštone, J. Basanavičiaus aikštėje, buvusiame banko pastate duris atvėrė naujas ir jaukus SPA centras.

Atidaryme dalyvavo Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, patalpas šventino Birštono parapijos klebonas monsinjoras Jonas Dalinevičius.

 

SPA centro šeimininkai Ingrida ir Seržas Lazeriai susirinkusiems parodė naujai įrengtas patalpas. Jose yra trys gyvenamieji kambariai (apartamentai), kuriuose gali apsigyventi 10 žmonių. Be viešbučio tipo kambarių, SPA centre įrengti ir jaukūs masažo kabinetai.

Ingrida pasakojo, kad pirmiausia atvykę į Birštoną ieškojo patalpų, kuriose būtų galima imtis kokio nors nedidelio, tačiau širdžiai mielo verslo. Energingi ir kūrybingi jauni žmonės sugalvojo, kad kurortiniame miestelyje būtų galima teikti apgyvendinimo ir grožio paslaugas. Taip gimė idėja, po to buvo išsinuomotos patalpos, pradėti remonto ir įsikūrimo darbai. SPA centro šeimininkė džiaugiasi, kad pavyko suburti gerų, savo darbą išmanančių specialistų komandą. Suprantama, kurorte grožio ir sveikatinimo paslaugas teikia sanatorijos, tačiau nedidelis ir jaukus grožio salonas turėtų taip pat patraukti klientus.

„Mūsų SPA – lyg kioskas tarp prekybos centrų“, – pajuokavo Seržas. Bet juk mes dažnai mielai užsukame į mažą krautuvėlę nusipirkti reikalingą daiktą. Prekybos centre prisirenki ir ne pirmo būtinumo prekių, o tai, dėl ko ėjai, kartais gali ir pamiršti, kai pasiūla tokia didelė.

„Mes sieksime ne kiekybės, bet kokybės. Taip pat ir kainos pas mus bus mažesnės“, – sakė Ingrida.

Naujame SPA centre bus galima atlikti įvairų masažą, kūno pilingą, veido valymą, kosmetines procedūras, įvairius įvyniojimus ir procedūras su aparatais, tokias kaip limfodrenažą. Procedūroms bus naudojama aukštos kokybės prancūziška kosmetika.

Naujus verslininkus sveikino merė, įteikė suvenyrų ir džiaugėsi, kad atsiranda jaunų žmonių, norinčių kažką gero ir gražaus padaryti žmonėms, miestui, bendruomenei.

Naujojo SPA centro savininkus sveikino draugai ir kolegos.

Klebonaspašventinęs patalpas padovanojo gražų paveikslą, kuris suteiks šilumos ir jaukumo.

Pirmuosius klientus naujojo SPA centro specialistai priims jau šią savaitę.

DSCF4321

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close