SKAITYTOJAI RAŠO. Prienų rajono savivaldybėje Klebiškio pradinukai šaukiasi pagalbos

Viename laikraštyje esu skaičiusi įdomų straipsnelio pavadinimą: Valdžia, būk gera!

Jo turinys maždaug toks: prieš rinkimus moteris ramiai išvardino paprastus, nebrangius, bet reikalingus žmonėms darbus žadėdama, kad jeigu bus pažadai juos įvykdyti, tai ir rinkėjai padės išrinkti tuos, kurie nori tapti valdžios žmonėmis…

Prienų rajono savivaldybės tarybos nariai irgi ne kartą prašė rinkėjų paramos. Žadėjo atsižvelgti į mūsų pageidavimus.

Aš esu Klebiškio kaimo seniūnaitė. Visai neseniai vėl žmonės perrinko į šias pareigas. Ir tuo pat metu prašė padėti apginti jų vaikučių, mamyčių, tėvelių, o ir senelių geranorišką valią.

Toji valia – Klebiškio mokykla (dokumentuose vadinama Šilavoto pradinio ugdymo skyriumi).

Seniūnaitijos bendruomenė gavo nemalonią žinią. Rajono savivaldybė ketina uždaryti šią mokymo įstaigą. Mūsų kaimo žmonės vieningai reikalauja, o mūsų vaikučiai vieningai prašo: NELIESKITE MŪSŲ MOKYKLĖLĖS. Nenorime važiuoti į Šilavoto pagrindinę mokyklą.

Mūsų mokykla – dabartinių tėvų ir jų tėvų tėvų rašto pažinimo vieta. Ji svarbi ir augančiai kartai kaip gyvenimo pažinimo vieta.

Daugiau kaip šimtas žmonių prašo, reikalauja (o gal norite, kad pasakytume – maldauja) palikite mūsų mokyklą ramybėje.

Šį kartą tiek. Tokiais atvejais sakoma, lauksime tęsinio. Kaimo žmonės vieni kitiems mėgsta sakyti: ,,Jei velnio nebijote, tai nors Dievo pabijokite“. Negi valdžiai jau nereikia mūsų valios? Tad dar kartą prašome ir reikalaujame: valdžia, būk supratinga, duotą žodį tesėk. Turime viltį rasti tarpusavio sutarimą ir sprendimą.

Vida Radvilavičienė, Klebiškio seniūnaitė 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close