Birštono Jazz-Diremta“ sąskaitoje pergalių nedaug

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) žaidžianti Birštono „Jazz-Diremtos“ komanda penktadienį išvykoje nesugebėjo pasipriešinti „Perlo -MRU“ ekipai ir pralaimėjo rezultatu 68:90. Kitą dieną žaisdami Prienų kūno kultūros ir sporto centro salėje rezultatu 75:84 nusileido ir „Š. Marčiulionio KA-Twomen“ krepšininkams.

NKL 2012-2013 m. varžybų sezonas startavo spalio 4 d. Nuo to laiko „Jazz-Diremta“ turėjo trylika susitikimų, iš kurių laimėjo tik tris.

NKL dėl čempiono vardo kovoja 18 komandų. Mariaus Kiltinavičiaus treniruojamoje „Jazz-Diremta“ ekipoje  žaidžia Simas Raupys, Azeez Olakunle Oladimeji, Julius Kalnietis, Karolis Kokoška, Mantas Lukinas, Vaidas Valiulis, Donatas Sabeckis, Deividas Sabeckis, Paulius Kleiza ir Paulius Petrilevičius. Tarp jų nė vieno birštoniečio ar prieniškio.

Kol kas pelnytų taškų ir rezultatyvių perdavimų komandos lyderis yra Paulius Kleiza.

 

Informaciją parengė O. Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close