Palaikymo akcija liūčių nusiaubtam Tbilisiui

Birželio 18 d. (ketvirtadienį), 18 val. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“ vyks paramos koncertas, skirtas liūčių ir potvynio aukoms Tbilisyje palaikyti. Dalyvauti nemokamame renginyje bei aukoti nuo stichijos nukentėjusiai Gruzijos sostinei ir jos gyventojams kviečiami visi geros valios žmonės.
„Tik įvykus didelei nelaimei, suprantame, koks trapus yra žmogus. Tokiomis akimirkomis turime solidarizuotis ir padėti vieni kitiems. Lietuva ir Gruzija visuomet buvo draugiškos valstybės, tokiomis norime išlikti ir toliau, todėl suprantame, kokia svarbi mūsų parama šią sunkią minutę. Norime pakvieti visus neabejingus žmones prisijungti prie šios akcijos ir palaikyti nelaimėn patekusią Gruziją“, – sako viena iš renginio organizatorių Zita Vilutytė
Renginyje dalyvaus Gruzijos ambasadorė Lietuvoje ponia Khatuna Salukvadze, Gruzijos kultūros etašė ponia Mariam Kasradze, Šiaulių miesto meras Artūras Visockas. Palaikymo akcijoje koncertuos: Gediminas Dapkevičius, Kęstutis Radavičius, Aivaras Mundinas, Laura Remeikienė ir grupė, THERE‘S NO DUCK TAPE, VAIRAS, JONIS, COLOURS OF BUBBLES, TYKIAI bei SHORENA ir grupė. Palaikymo koncertą organizuoja Gruzijos ambasada, Šiaulių miesto savivaldybė bei Šiaulių miesto menininkai ir muzikantai. Iniciatyvinė grupė – Zita Vilutytė, Gintas Gascevičius, Saulius Jankauskas, Aleko Lomadze.
“Kviečiame visus geros valios žmones prisidėti prie šios akcijos aukojant lėšas nukentėjusiems Gruzijos žmonėms. Tai bus galima padaryti koncerto metu bei pervedant lėšas į sąskaitą” – sako vienas iš renginio organizatorių Gintas Gascevičius.
Aukoti nukentėjusiems galima pervedant pinigus į Gruzijos ambasados sąskaitas:
JSC LIBERTY BANK (Valiuta – USD, EUR, GBP)
SWIFT: LBRTGE22
GE27LB0010045017001717
JSC TBC BANK (Valiuta – USD, EUR)
SWIFT: TBCBGE22
GE34 TB11 0000 0361 8088 08 – EUR
GE67 TB11 0000 0036 0820 20 – USD
Gavėjo pavadinimas: ‘CHARITY ASSOCIATION TBC’ UNION
Daugiau informacijos:
www.facebook.com/events/443861745787600/444052089101899/

Koncertas 06 18 2015

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close