Iškilmingai atvertas ir „Eglės“ sanatorijos gydyklų korpusas (GALERIJA)

Penktadienio vakarą, likus kelioms akimirkoms iki legendinės Birštono kurorto šventės atidarymo, prie Nemuno esančioje pušų paūnksmėje atidarytas „Eglės“ sanatorijos gydyklų korpusas. Į iškilmingą atidarymą atvyko ir gausi svita Europos bei Lietuvos parlamentarų, valdžios atstovų, investuotojų, verslininkų. Į ištaigingas 7800 kv. m. užimančias gydyklas juostelę perkirpo LR Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius, Birštono merė Nijolė Dirginčienė bei Šiaulių UAB „Eriadas“ nekilnojamojo turto projektų valdymo ir priežiūros įmonės direktorius ir vienas iš savininkų Donatas Jurevičius. Gydyklos grožis sukurtas panaudojus 2,5 mln. eurų Europos fondų paramą bei 7,5 mln. eurų investuotojų lėšas. 10 mln. eurų gydyklos įrengtos su moderniomis mineralinio vandens bei purvo tiekimo, valymo sistemomis.

DSC_7055 DSC_7121 DSC_7156

 

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close