Šeimų dienos atgarsiai Prienų „Žiburio“ gimnazijoje

Įpusėjus gegužei, Prienų „Žiburio“ gimnazijoje vyko Šeimų šventė, kurią organizavo lietuvių kalbos mokytoja Živilė Jurkšienė ir muzikos mokytoja Roma Ruočkienė. Jau dešimtą kartą gimnazijos salėje visiems susirinkusiems mokiniai su savo broliais, sesėmis, tėvais dainavo dainas, sakė eiles.

Šventės metu vyko Šeimų sporto savaitės apdovanojimų ceremonija.
Šventę pradėjo Augustė Lyberytė su Liudviku Juodsnukiu ir Austėja Simanavičiūte – jie įkūnijo draugus, kurie tarsi netyčiomis išgirdo kažką dainuojant „Žiburyje“. Ne kas kita, o gimnazistai su savo artimaisiais tas dainas dainavo – antrokė Rusnė Dabulskytė su tėčiu, Simona Andriukevičiūtė su sese, abiturientė Rugilė Žurauskaitė su mažuoju broliu, antrokė Milena Raudonikytė su sese ir mama, Viktorija Stankevičiūtė su sese, Karolina Bautronytė su sese, o Kamilė ir Indrė Kandrotaitės pagrojo.

Šeimos dieną gimnazijos istorijos mokytoja Irena Teišerskienė pasakojo apie įvairių epochų žymių vyrų žmonas, apie žymius vyrus šeimoje kalbėjo mokytoja Vilija Juodsnukienė, o vaikų darbus ir pareigas priminė mokytoja Vida Degutytė.
Gimnazijos tėvų komitetas šventės dalyviams dovanojo šokį, „Ąžuolo“ progimnazijos choras padainavo porą nuotaikingų dainų.
Šventė neprailgo, jos pabaigą vainikavo viena žinomiausių gimnazijos šeimų – mišrusis choras. Smagu, jog į mūsų gimnazijos bendruomenę įsitraukia ir tėvai, ir mokiniai, ir mokytojai.

Dominykas Baronas

 DSC_0530

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close