Vidmantas Šmitas atsakys į Jums rūpimus klausimus apie mitybą ir maisto papildus

Š.m. gegužės 20 d. 18.00 val. Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centro daugiafunkcio sporto komplekso treniruoklių salėje (Pramonės g. 20) vyks atvirų durų valandos. Svečiuose lankysis “Maistas sportui” sveikatingumo specialistas Vidmantas Šmitas, kuris atsakys į Jums rūpimus klausimus apie mitybą ir maisto papildus.

Kviečiame sportuojančius ir visus norinčius susipažinti ir padegustuoti “Maistas sportui” maisto papildų (tarp jų ir ,,Močiutės blynų”).

hqdefault

 

Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centras

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close