Birštone baigėsi pirmasis BigBank plento taurės 2015 etapas (GALERIJA)

Visą sekmadienį Birštono kurortas buvo sukaustytas vienu iš didžiausių sporto renginių – BigBank plento taurės 2015 I etapo dviračių varžybomis. Keli šimtai dviratininkų sekmadienį varžėsi dvejose varžybose – 8 ratų aplink Birštoną (40 km) ir 16 ratų (80 km).

Tik vakarėjant paaiškėjo, kad ilgojoje distancijoje bendroje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Eimantas Gudiškis (Velomanijos – Niskamos komanda). Antroje liko Andrejus Dolgovas (Top Team – UltraBike), trečioje – Deividas Vileniškis (Top Team – UltraBike).

Trumpoje distancijoje bendroje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Sijandas Šereiva (SK Vėtrungė B), antrąją – Justas Laurinaitis (-), trečiąją – Romas Zubrickas (SK Vėtrungė B).

DSC_5149

galerija0906 galerija0906 galerija0906

 

DSC_4804

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close