Birštono savivaldybėje vyko Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto studentų projektų apie Birštoną pristatymas

Balandžio 7 d., Birštono savivaldybės didžiojoje salėje vyko Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto (VUKHF) lietuvių filologijos ir reklamos specialybės studentų projektų apie Birštono kurortą pristatymas. Studentai, išanalizavę dabartinę komunikacinę kurorto strategiją, rengė komunikacijos, viešųjų ryšių projektus, kūrė įvaizdžio koncepcijas apie Birštono kurortą. Darbų pristatyme dalyvavo Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, mero pavaduotojas Juozas Aleksandravičius, Administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas, Kultūros, Sporto centrų atstovai, Administracijos skyrių atstovai.

IMG_7406

Studentus pasveikinusi Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė džiaugėsi beprasidedančiu Birštono savivaldybės ir VUKHF bendradarbiavimu. Pasak jos, jaunimo idėjos visuomet yra originalios, įkvepiančios, netikėtos, skatinančios naujai pažvelgti į tradicinius dalykus. N. Dirginčienė teigė, jog kai kurias idėjas bus galima pritaikyti viešinant kurortą, taip pat ir toliau planuojama bendradarbiauti su fakultetu, studentus skatinti kurti projektus, pristatymus apie Birštoną.

Studentų projektų apie Birštoną rengimo, pristatymo idėjos autorė, VUKHF Lietuvių filologijos katedros dėstytoja doc. dr. Skirmantė Biržietienė taip pat pasidžiaugė bendradarbiavimu ir teigė, jog studentams visuomet yra įdomiau kurti projektus apie realų objektą, pristatyti idėjas, kurios bus praktiškai įgyvendintos, matomos ir reikalingos.

Kiekviena studentų grupė pristatė projektus apie Birštono miesto šventę, pavasario ir vasaros renginius, parengė pristatymą tema „Birštonas – aktyvaus poilsio centras“, pristatė Birštono, kaip mineralinių vandenų kurorto, koncepciją, rengė viešinimo strategiją apie artėjantį karšto oro balionų prieščempionatį, kuris vyks Birštone. Po pristatymų vyko diskusijos, studentai atsakinėjo į jiems pateiktus klausimus apie projektus. Kai kurios studentų pasiūlytos idėjos bus realizuotos viešinant renginius, projektus, kuriant viešinimo planus, organizuojant renginius.

Birštono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close