„Žiemos pasaka“ Prienų „Revuonos“ pagrindinėje mokykloje

              Kalėdinis vaidinimas – tradicinė mokyklos šventė. Jos nekantriai laukė visi Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės ir 1–4 klasių mokiniai. Juk Kalėdos jau čia pat! O kokia kalėdinė šventė be Kalėdų Senelio? Gruodžio 16 dieną priešmokyklinės grupės, 2a ir 4a klasės mokiniai su džiaugsmu pakvietė Kalėdų Senelį ir pradinių klasių mokinius pabūti kartu spalvingoje, šventiškoje, muzikinėje šventėje „Žiemos pasaka“.

DSCF7230

           Vyko tikros linksmybės! Kiek linksmų dainų ir juoko išgirdo Kalėdų Senelis! O kas gi ten taip linksminosi? Šalna visiems bėrė sidabro dulkes. Pūga taip šoko, kad kieme snigo be paliovos. Kai prisnigo, visi skubėjo lipdyti sniego senius. Nykštukai kalė batukus, siuvo kepurėles, mezgė kojines. Snaigės šoko snaigių šokį. Atkeliavo panelė Žirafi – viešnia iš Afrikos. Jos sušildyti atskubėjo miško žvėreliai. Žiemos pasaką visi aktoriai išlydėjo daina „Baltos Kalėdos“.

           Kalėdų Senelis neskubėjo išvykti. Po spektaklio jis su džiaugsmu dainavo, šoko, žaidė kartu su mokiniais ir jų mokytojomis. Išvykdamas palinkėjo gražių švenčių ir pažadėjo vėl greitai pasirodyti, nes juk artėja pati gražiausia šventė – šv. Kalėdos.

           Kalėdines dovanėles priešmokyklinės grupės, 1–4 klasių mokiniams padėjo suruošti „Senukų“ paramos ir labdaros fondas. Dėkojame Jiems.

Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja Neringa Matuizienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close