Šeštadienį, rugpjūčio 16 dieną, į skoningai papuoštą salę kurhauze buvo pakviesti jaunavedžiai įregistruoti savo civilines santuokas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pirmieji patiestu kilimu prisiekti vienas kitam amžiną meilę ir ištikimybę atėjo Birštono PSPC gydytoja Sigita Balkevičiūtė ir jos išrinktasis Vilimantas Milevičius.

Santuoką įregistravo Birštono civilinės metrikacijos skyriaus (toliau – Birštono CMS) vedėja Renata Akelienė, jaunuosius sveikino artimieji, taip pat visas Birštono PSPC kolektyvas.

Rugpjūčio 16 dieną aukso žiedus sumainė dar trys poros: Irena Leonavičiūtė ir Mindaugas Valionis, Ieva Dūdonytė ir Gytis Veršauskas, Greta Mikalauskaitė ir Gytis Vaitonis.

Kurhauzo salėje, kur bus registruojamos santuokos, patiestas kiliminis takas, pastatytas naujas stalas, įrengta pakyla, žvakidės, gėlės. Atėję pasveikinti jaunųjų svečiai kviečiami į patalpas, kur visą laiką groja gyva muzika. Profesionaliai muzikinius kūrinius prieš ceremoniją ir jos metu atlieka muzikantės Danguolė Kolpakovienė ir Vitalija Aukštakalnienė.

Labai džiugu, kad Birštone yra tokia graži ir jauki vieta, kur jaunieji jaučiasi pagerbiami, sudaroma ypatingai šventiška aplinka, groja muzika.

Birštono CMS šiais metais jau įregistravo 44 santuokas, 19 iš jų – užregistruotos Birštone.

Kitą šeštadienį Birštone bus registruojamos dvi santuokos, o rugsėjo 6 dieną – trys.

Birštono CMS darbuotojos džiaugiasi, kad naujojoje erdvėje sukuriama iškilminga ceremonijos nuotaika, santuokos registravimą gali stebėti visi svečiai.

Nuo šios dienos visos civilinės santuokos bus iškilmingai registruojamos kurhauze.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close