Birštono kavinės jungiasi prie iniciatyvos „Vanduo iš čiaupo – Tau geriausias“

LR aplinkos ministerija trečius metus iš eilės įgyvendina iniciatyvą „Vanduo iš čiaupo – Tau geriausias“ ir kviečia prisijungti viešbučius, kavines, barus ir restoranus.

Tai – socialinė iniciatyva, skatinanti gyventojus ir poilsiautojus vartoti vandenį iš čiaupo, kuris yra kokybiškas ir tinkamas vartoti, o kavines ir restoranus – tokį vandenį tiekti savo lankytojams nemokamai. Šios iniciatyvos koordinatoriai yra UAB „Ministerium“ ir VšĮ „Socialiniai partneriai“. Šiemet prie iniciatyvos Birštono kurorte prisijungė kavinė „Audenis“ ir Kultūros centro kavinė.

Prie iniciatyvos prisijungusios kavinės ir restoranai bus pažymėti specialiu ženklu – lipduku ant durų. Praeiviai, išvydę šį ženklą ant durų, žinos, kad lankydamasis šioje kavinėje ar restorane galės nemokamai atsigerti vandens iš čiaupo.

Informacija apie projektą bei visų prie iniciatyvos prisijungusių kavinių bei restoranų pavadinimai, adresai bei internetinių svetainių adresai publikuojami specialioje Aplinkos ministerijos interneto tinklalapio rubrikoje.

 

LR aplinkos ministerijos ir Birštono savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close