Policijos komisariatas ieško dingusio be žinios Žilvino Černiausko

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas ieško dingusio be žinios Žilvino Černiausko, gim. 1995 m., gyv. Pergalės 7-5, Daugai, Alytaus r., kuris 2014-05-29 apie 11.00 val. išėjo iš Vilniaus oro uostą ir dingo be žinios.

Černiauskas Žilvinas

Jo žymės: ūgis apie 186 cm., lieso kūno sudėjimo, plaukai šviesiai rusvi, akys mėlynos. Ypatinga žymė: abejose ausyse nešioja auskarus.

Buvo apsirengęs: pilkos spalvos švarku, mėlynos spalvos džinsais, avėjo mėlynais sportiniais bateliais.

Piliečius ką nors žinančius apie Ž.Černiausko dabartinę buvimo vietą ar mačiusius jį prašome apie tai pranešti į Alytaus apskrities VPK tel. 8-315-55627 arba į artimiausią PK tel.112.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close