Pasaulinė sveikatos diena Birštone

LR Seimo nutarimu 2014-ieji paskelbti Vaikų sveikatos metais. Balandžio 7-oji – Pasaulinė sveikatos diena, todėl 2014-04-07 Birštono gimnazijoje vyko šiai svarbiai dienai paminėti skirti renginiai.

IMG_6835

Diena prasidėjo rytine mankšta, kurią atliko visų pradinių klasių mokiniai, vadovaujami savo mokytojų. Prie sportuojančiųjų prisijungė II kl. gimnazistai ir jų kūno kultūros mokytojai. Klasės valandėlių metu su 8 ir I, II kl. mokiniais bendravo policijos atstovė M.Vokietaitytė, kuri kalbėjo apie žalingų įpročių prevenciją, o su ketvirtokais susitiko ir apie sveiką gyvenseną pasakojo sveikatos priežiūros specialistė M.Umbražiūnienė. Ji pakvietė susipažinti su trečiame aukšte publikuojamo stendo apie sveiką gyvenseną medžiaga.

Visus, kurie dalyvavo Pasaulinei sveikatos dienai paminėti skirtuose renginiuose, apdovanojome direktoriaus padėkomis. Svarbiausia, kad nepamirštume saugoti savo sveikatą kasdien, tuomet ir gyventi bus smagiau, ir nuveiksime žymiai daugiau.

Asta Ferevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close