Žiemos sporto šventė Žvėrinčiaus miške

Birštono sveikuolių klubas „Šilagėlė” , vadovaujamas  Vytauto Gedmino  organizavo  puikią   Žiemos sporto  šventę Žvėrinčiaus miške.Kadangi buvo nuostabus laužas ir puikus  oras , smagiai leidome laiką tyrame ore. Buvo apie 40 dalyvių ir 8 vaikučiai.

Čiupk griebk (buleliukas mineralinio)

1 vieta Edgaras Jaškevičius,

2 vieta Ksenija Bisikirskienė,

3 vieta Giedrius Bisikirskas.

 Žiedai ( užmesti ant kuolo – iš dešimties kartų)

1 vieta Vytas Vaitkevičius 8 kartai,

2 vieta Kazys Lukošius 7 kartai,

3 vieta Ovidijus Adašiūnas 6 kartai.

Viršutinės skardinės numušimas (iš trijų skardinių) kas daugiau kartų numuš.

1 vieta Ksenija Bisikirskienė 39 kartai,

2 vieta Giedrius Bisikirskas 38 kartai,

3 vieta Vytas Vaitkevičius 36 kartai.

Kaladėlių mėtymas į pintimę ( iš dešimties bandymų)

1 vieta Kazys lukošius 9 kartai,

2 vieta Birutė Karanauskaitė 9 kartai. Po papildomų metimų pralaimėjo Lukošiui skirtumu 3-2.,

3 vieta Ksenija Bisikirskienė 7 kartai.

Pratimų atstumas 3 metrai.

Estafetę laimėjo Briedžių komanda ( kapitonas Rimvydas Rasiukevičius) prieš Voverių komanda (kapitonas Giedrius Bisikirskas). Kiekvienoje komandoje buvo po 14 dalyvių.

Už lauža dėkojame Birštono tvarkymo tarnybai ir jos direktoriui Algirdui Kederiui už nuostabią sveikuolišką  košę A.Žaliauskienei.Džiaugėmės mūsų  Juozo Aleksandravičiaus dalyvavimu.Vaišinomės atsineštais    patiekalais, o vaikučiai  labai skaniai valgė lauže keptas bulves…

 N. Juozaitienė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close