Nustatyta neįprastai daug neblaivių vairuotojų

Praėjusį savaitgalį, rugpjūčio 17-19 dienomis, Alytaus apskrities kelių policijos pareigūnai tikrino vairuotojų blaivumą. Nustatyta neįprastai daug, net 17 neblaivių vairuotojų. Pažymėtina, kad tiek daug įkaušusių drąsuolių už vairo dar nė vieną šios vasaros savaitgalį nenustatyta.

 

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) kelių policijos pareigūnai iš viso patikrino 280 vairuotojų (Alytaus miesto ir rajono savivaldybėse – 62, Druskininkų savivaldybėje – 34, Birštono – 10, Lazdijų rajono savivaldybėje – 103, Prienų – 39, Varėnos – 32).

Alytaus aps. VPK pareigūnai nustatė po 3 lengvai ir vidutiniškai bei 2 sunkiai apgirtusius vairuotojus, Druskininkų policijos komisariato pareigūnai – po 1 vidutiniškai ir sunkiai neblaivų vairuotoją, Lazdijų rajono policijos komisariato pareigūnai – 4 lengvo ir po 1 vidutinio bei sunkaus neblaivumo laipsnio vairuotoją, Prienų rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė 1 lengvo girtumo laipsnio vairuotoją. Varėnos ir Birštono teisėtvarkininkai įkaušusių už vairo nenustatė.

Alytaus apskrityje išaiškinta 4 vairuotojai, kurie vartojo alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos.

Primename, kad savaitgalį, rugpjūčio 24-26 dienomis, policijos pareigūnai vėl tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close