Analitikai įvertino TEO kaip geriausią Baltijos rinkos ryšių su investuotojais bendrovę

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO per ketvirtadienį vykusius NASDAQ OMX Vilniaus, Rygos ir Talino vertybinių popierių biržų apdovanojimus buvo pripažinta geriausia Baltijos rinkos ryšių su investuotojais bendrove pagal analitikų vertinimą.


TEO generalinio direktoriaus Kęstučio Šliužo teigimu, bendrovė skaidriai ir reguliariai teikia informaciją didiesiems ir mažiesiems įmonės akcininkams, tai svarbi įmonės kultūros dalis. „Džiaugiamės, kad rinkos analitikai, ekspertai įvertino bendrovės pastangas palaikyti ryšį su investuotojais. Už tai, visų pirma, dėkoju mūsų profesionalų komandai“, – teigė K.Šliužas.

 

Per ketvirtadienį vykusią apdovanojimo ceremoniją TEO taip pat pripažinta geriausia metinės ir bendrovės valdysenos ataskaitos rengėja.

 

Bendrovės buvo vertinamos pagal faktinius veiklos rezultatus, taip pat pagal viešai skelbiamą informaciją, veiklos rezultatų komentarų pateikimą, pagal tai, ką apie įmonės veiklą mano  investuotojai bei analitikai, kaip aktyviai įmonė dalyvauja renginiuose su investuotojais. Taip pat buvo atsižvelgta į tai, ar įmonė buvo parengusi socialinės atsakomybės ataskaitą, investuotojo kalendorių.

 

TEO jau aštuntus metus iš eilės gauna aukščiausius įvertinimus Baltijos šalių vertybinių popierių biržos apdovanojimuose.

 

Beveik 12 tūkst. akcininkų turinti TEO yra viena didžiausių oficialiajame NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržos sąraše esanti bendrovė.

 

Apie TEO LT, AB

TEO teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Daugiau nei 88 proc. TEO akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. TEO akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close