Alytaus policija – prašome pagalbos ieškant penkiolikmečio

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) pareigūnai prašo visuomenės pagalbos.

 

 

Sausio 27 d. Alytaus aps. VPK gautas pranešimas, kad dingo Ramūnas Rasimavičius, gimęs 1998 m., gyvenantis Alytaus r., Luksnėnuose. Paauglį, ryte į mokyklą nuvežusi motina, po pietų iš pedagogų gavo pranešimą, kad pamokose vaikinas taip ir nepasirodė.

Paauglys smulkau kūno sudėjimo, apie 180 cm ūgio, plaukai trumpi, tamsūs. Vilkėjo juoda striuke, dėvėjo mėlynos spalvos džinsus, buvo su mėlynai balta kepure.

Ką nors žinantys apie paauglio buvimo vietą, skubiai praneškite policijai tel.: (8 315) 55 600 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

Alytaus VPK informacija

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close