Šių metų sausio 27 d. Tauragėje vyko ,,Trenerio Jono Šilerio atminimo turnyras“. Turnyre dalyvavo 119 žaidėjų iš 20 respublikos badmintono klubų. Mūsų kraštą atstovavo badmintono klubo ,,Svajonė“ žaidėja Gerda Trakymaitė. Gerda žaidė stipriausioje A grupėje. Varžėsi moterų ir mišriųjų dvejetų kategorijose.

Mišriajame dvejete, Gerda poroje su kretingiškiu Giedriumi Dima, po atkaklių kovų, nugalėję visus varžovus – tapo turnyro nugalėtojais.

                         Moterų dvejete Gerda poroje su kretingiške Vaida Slušniene taip pat pasiekė finalą, bet po trijų setų, apylygėje kovoje, turėjo pripažinti varžovių iš Kauno pranašumą, bei iškovojo antrąją vietą ir sidabro medalius.

Badmintono klubo ,,Svajonė“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close