Į ką atkreipti dėmesį perkant ne naują automobilį?

Automobilio pirkimas – didelės išlaidos. Tačiau mes neturime to visiškai atsisakyti. Automobilį galima finansuoti įvairiais būdais: kreditu, lizingu ir nuoma. Kuris bus geriausias jums?

Didesnes išlaidas sunku finansuoti iš sukauptų santaupų. Net jei tokių lėšų turėsime, finansiniu požiūriu tai ne visada bus naudingiausia. Analizuojant išlaidas, susijusias su automobilio pirkimu išsimokėtinai, reikėtų atsižvelgti į tai, kad sumai, kurią surenkame už automobilio pirkimą, yra apmokestinama keliolika procentų pajamų mokesčiu.

Turėti finansinę pagalvę yra mūsų skatinamas sprendimas, leidžiantis saugiai susidoroti su įvairiais iššūkiais. Planuodami įsigyti brangesnių prekių, dažnai pasitelkiame įvairių rūšių paskolas. Ne išimtis ir auto paskola. Pirkdami automobilį galite naudoti kelis skirtingus produktus. Verta pasidomėti, kada verta pasinaudoti tokiu pasiūlymu ir kokios alternatyvos leis sutaupyti daugiausiai.

Naudoto automobilio pirkimas su paskola

Nors naudoti automobiliai yra daug pigesni, palyginti su visiškai naujais automobiliais, jų nebūtina pirkti iš savo lėšų. Nepriklausomai nuo to, ar nuspręsite pirkti ne naują automobilį iš automobilių prekybos ar iš privataus asmens, galite pasinaudoti kitomis finansavimo formomis.

Standartinė paskola automobiliui – ar verta?

Standartinė paskola automobiliui dažniausiai siejama su naujo automobilio pirkimu. Tuo tarpu dauguma skolintojų siūlo tokio tipo finansavimą ir naudotiems automobiliams. Naudotų automobilių atveju skolintojai kelia reikalavimus ne tik skolininkams, bet ir transporto priemonėms. Didžiausią reikšmę turi automobilio metai, nes nuo to priklauso finansavimo prieinamumas ir laikotarpis.

Kad būtų galima imti paskolą automobiliui, turi būti įvykdytos kelios tipinės sąlygos, pavyzdžiui:

  • vyresni nei 18 metų;
  • nuolatinės pajamos,
  • pakankamai aukštas kreditingumas,
  • gera kredito istorija.

Paskolos automobiliui privalumai

  • Nereikia automobilio vertinimo.
  • Kasko draudimas rekomenduojamas, tačiau neprivalomas.
  • Galėsite paskolą grąžinti anksčiau laiko be jokių papildomų mokesčių.

Pinigus skolintojas perves į jūsų sąskaitą iškart po to, kai pasirašysite sutartį interneto banke. Transporto priemonė turi būti užregistruota paskolos gavėjo vardu transporto priemonių registre. Nuo to momento automobilis priklauso jums, o nusprendę jį parduoti apie tai neprivalote informuoti skolintojo.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close