Balandžio 15 d. 14.00 val. į Prienų kultūros centrą atvyksta DOMINO teatras su nuotykių komedija „Primadonos“

Dviem draugams, aktoriams Džekui ir Leo, niekaip nepavyksta užkariauti didžiųjų teatro scenų. Netikėtai išgirdę, kad JAV gyvenanti turtinga dama nemenką palikimą užrašys savo seniai matytiems sūnėnams iš Anglijos, jei tik jie spės atvykti su ja atsisveikinti, nusprendžia imtis naujo vaidmens.

Netikėtai paaiškėja, kad jie visai ne sūnėnai, o dukterėčios! Bet ambicingiems vaikinams tai ne kliūtis. Tapę puikiosiomis Maksina ir Stefanija, jie vyksta į JAV susitikti su „savo tetule“. Amerikoje jų laukia daugybė nuotykių, pinigai ir… netikėtai užklupusi meilė. Galų gale Džekui ir Leo reikės pasirinkti – meilė ar pinigai?

REŽISIERIUS: Olegas Šapošnikovas (Oļegs Šapošņikovs)

VAIDINA: Leo – Mantas Vaitiekūnas; Džekas – Mindaugas Ancevičius; Dankanas – Sakalas Uždavinys, Mindaugas Capas; Daktaras – Jonas Braškys; Megė – Jovita Balčiūnaitė, Agnė Levickaitė; Odrė – Austėja Lukaitė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close