„Gulbelės“ krautuvėje Veiveriuose įrengtas naujas bankomatas

Veiverių gyventojai nuo šiol galės išsigryninti pinigus „Gulbelės“ krautuvėje įrengtame bankomate. Iki tol čia buvo naudojamasi „Perlo“ terminale teikiama pinigų išgryninimo paslauga arba vykstama į aplinkinius didesnius miestus. Atsiradus bankomatui, kasdienės finansinės operacijos bus atliekamos kur kas patogiau ir arčiau namų.

Veiverių „Gulbelės“ krautuvės vedėja Virginija Baranauskienė pasakoja, kad gyventojai nuolat susidurdavo su grynųjų pinigų problema, ypač jei būdavo poreikis išsigryninti didelę pinigų sumą.

„Išsigryninimo galimybės „Perlo“ terminale yra ribotos. Jame galima išgryninti tiek, kiek yra kasoje grynųjų pinigų tą dieną. Visokių dienų būdavo, tačiau dažnai didelių sumų išsigryninimui to, kas būdavo kasoje nepakakdavo. Bankomato atsiradimas šią problemą išspręs“, – teigia krautuvės darbuotoja ir priduria, kad grynųjų pinigų poreikis nedideliame miestelyje yra didelis. Jais vis dar įprasta atsiskaityti už įvairias paslaugas, taip pat pašte ar turguje.

Mažmeninės prekybos tinklo UAB „Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas sako, kad Veiverių krautuvėje įrengus bankomatą, jo darbuotojai galės susitelkti į kitas paslaugas, o pirkėjai – pinigus išsigryninti dar greičiau.

„Darbuotojams bus mažiau darbo ta prasme, kad jie nebebus tarpininkai padedant išsigryninti pinigus, o gyventojams nereikės laukti bendroje eilėje su apsiperkančiais. Be to, paslauga bus vykdoma daug efektyviau. Tai reikšmingas žingsnis mūsų bendruomenėje, kuris suteikia daugiau patogumo tvarkantis piniginius reikalus, tiek miestelio gyventojams, tiek darbiniais ar laisvalaikio reikalais jame viešintiems svečiams“, – naujo bankomato krautuvėje naudą nurodo A. Tarnauskas.

Neseniai atnaujintoje Veiverių „Gulbelės“ krautuvėje galima bus apsipirkti dar greičiau ir paprasčiau ne vien dėl atsiradusio bankomato, bet ir dėl savitarnos kasos. Jos įrengimas padeda efektyviau valdyti pirkėjų eiles, o nauda to akivaizdi – sutaupomas laikas pirkėjui, mažiau krūvio tenka darbuotojams.

Šiuo metu „Gulbelės“ įmonei priklauso 63 krautuvės Šakių, Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Panevėžio, Šilalės, Tauragės, Kelmės rajonuose, Kazlų Rūdoje, Kalvarijoje ir Prienuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close