Į Prienus atkeliauja nauja vairavimo mokykla!

Per 20 veiklos metų dešimtys tūkstančių mokymo centro „Rigveda“ paruoštų kauniečių  ir Kauno rajono gyventojų sėkmingai įgijo teisę judriau gyventi, greičiau susirasti darbą, turiningiau leisti laisvalaikį.

Kaune turime keturis sėkmingai veikiančius filialus, o nuo šiol savo patirtimi dalinsimės ir su Jumis, mieli prieniečiai bei aplinkinių miestelių gyventojai!

Kodėl verta rinktis būtent mus? Mūsų mokykla turi puikią mokymo bazę – moderniai įrengtas, jaukias  klases, kuriose  dėstymui naudojami skaitmeniniai vaizdo projektoriai, rodomi mokomieji filmai, o žinių patikrinimui gerai įrengta kompiuterių klasė su pastoviai atnaujinama KET programa. Kiekvieną mokinį  aprūpiname  mūsų mokyklos parengta mokomąja literatūra.

Vairavimo mokykla „Rigveda“ turi didelį automobilių parką. Vairuoti mokome tik su naujausiais HYUNDAI ir VW GOLF automobiliais, o A1 bei A kategorijų – su YAMAHA ir HONDA motociklais. Visuose automobiliuose yra sumontuota vaizdo ir garso įrašymo technika, laikant galutinę vairavimo įskaitą nepatirsite papildomo streso, nes ją laikysite su tuo pačiu automobiliu! Praktiniam vairavimo mokymui Prienuose įsirengėme naują mokymo aikštelę, o mokymas kelyje Regitros maršrutais vyks Kaune.

Darome viską, kad mokytis būtų lengva, o rezultatas puikus! „Rigveda“ – tai jaunų šiuolaikiškų žmonių kolektyvas. Mokyklos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai yra tikrai kantrūs ir kultūringi žmonės. Jie savo dėmesį skiria ne tik vairavimo įgūdžių formavimui, bet ir psichologiniam jaunojo vairuotojo parengimui. Siekiame, kad Jūs išsiugdytumėte pasitikėjimą savimi bei įveiktumėte vairavimo baimę.

Mokyti saugumo kelyje reikia ne tik būsimuosius vairuotojus. Pėstysis taip pat yra svarbus eismo dalyvis, todėl mes rengiame Bendradarbiavimo projektus, įvairias saugaus eismo akcijas su mokyklų moksleiviais. Taip pat turime gražią tradiciją kasmet organizuoti  „Rigvedos taurės“ krepšinio turnyrus vidurinių mokyklų moksleiviams. Tikimės, kad ir jūsų miesto moksleiviai aktyviai juose dalyvaus!

Viskas apie mus yra tinklalapyje www.rigveda.lt , kur informuojame apie naujas akcijas bei renginius,  pasakojame apie mūsų šiuolaikinės ir pažangios mokyklos plėtros planus.

Balandžio 19 d. (ketvirtadienį) organizuojame atvirų durų dieną, kurios metu atsakysime į visus jūsų pateiktus klausimus. Lauksime jūsų adresu: Vytauto g. 24, Prienai. Išsamesnė informacija telefonu: 8 37 323736, 8 680 38541.

Pasitikėkite mumis – ir mes atiduosime savo patirtį Jums!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close