Mintimis dalijasi praeiviai. Ar atostogaujate Lietuvoje? Kokias vietas renkatės?

Džiuginta Mikalauskienė

Ilgesnėms atostogoms renkuosi užsienį, nes ten geresnis kainos ir kokybės santykis. Trumpas – vienos ar kelių dienų – atostogas leidžiame Lietuvoje, nes čia yra daug labai gražių kampelių, lankytinų objektų. Galima ir ramiai laiką leisti, ir susirasti aktyvių pramogų. Artimiausiu metu kaip tik ruošiamės važiuoti į Anykščius, kur suskaičiavau apie dešimt lankytinų objektų.

Irena Januševičienė

Lietuvoje yra labai daug gražių vietų, tik mes, neapžiūrėję savų grožybių, kažkodėl vis stengiamės važiuoti kuo toliau. Čia, matyt, tinka posakis, kad kaimyno sode obuoliai ne tokie rūgštūs. Lietuvos pajūryje labai brangu, todėl žmonės ir renkasi Turkiją ar kitas šalis, kur vanduo žydras. Tačiau aš dažniau renkuosi Lietuvos pajūrį. Mėgstu keliauti ir po Lietuvą, juk čia tiek daug nematytų gražių vietų, įdomių objektų.

Kristina Kalesinskaitė

Atostogauju Lietuvoje – labai patinka Kuršių Nerija. Nevažiuoju į užsienį, nes manau, kad pirmiausia reikia pažinti savo šalį. Leistis į tolimas keliones neleidžia finansai, be to, manau, kad ir Lietuvoje galima pailsėti nebrangiai – žiūrint, ką renkiesi. Populiariausiose užsienio šalyse man vasarą per karšta, o rudenį neturiu galimybių išvažiuoti.

Artūr Kozlenko

Atostogoms renkuosi Ukrainą, nes Juodoji jūra šiltesnė nei Baltijos, ten daug pigiau. Be to, aš esu grynas ukrainietis, nors ir gimęs Lietuvoje. Esu buvęs ir Maljorkoje – ten irgi daug pigiau nei Palangoje. Prie Lietuvos ežerų nuvažiuoju retai, nes man ežerai nelabai patinka. Aš esu už tai, kad geriau rečiau, bet taip, kaip norisi.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close