Ar visiems bus prieinamos poilsio ir sveikatingumo centrų paslaugos?

„Džiaugėmės, kai Birštone buvo atidaryta nauja „Eglės“ sanatorija. Tikėjomės, kad galėsime pasinaudoti kai kuriomis procedūromis moderniame naujame pastate. Tačiau procedūrų kainos tokios, kad mums, paprastiems žmonėms, gaunantiems minimalius atlyginimus ar pensijas, galima tik pasvajoti apie tai. Be to, paskambinus pasiteirauti apie galimybę pasinaudoti viena ar kita procedūra, iš pat pradžių buvo priminta, kad žmonių iš gatvės nepriima, reikia čia gyventi. Tiesa, dabar padėtis jau šiek tiek keičiasi, tačiau baseino kainos tikrai per didelės.

Taigi, mes sėkmingai tenkinamės savo pamėgtų, patikimų senų sanatorijų „Tulpės“ ir „Versmės“ paslaugomis. Čia ir kainos normalios, ir nuolaidos taikomos. Galime apsilankyti ir baseinuose, ir procedūras užsisakyti.

Dabar atidarė tikrai gražų ir sveikatingumo kompleksą „Vytautas Mineral SPA“. Tik įdomu, ar galėsime čia apsilankyti? Teko skaityti, kad šiame puikiame sveikatingumo ir poilsio centre bus orientuojamasi į turtingus užsienio turistus ir poilsiautojus. Nebent bus pagaliau įvesta „Birštoniečio kortelė“, kuri suteiks galimybę pasinaudoti paslaugomis pigiau.

Gyvename kurortiniame mieste, kur yra kelios sanatorijos, daug gero mineralinio vandens, tad mes irgi norime tuo naudotis, sveikatintis. Juk gėda pasakyti, kai mes, birštoniečiai, esame paklausiami, ar buvome vienoje ar kitoje sanatorijoje, kokios paslaugos čia teikiamos.

Įdomu būtų sužinoti, ar vietiniai gyventojai bus priimami procedūroms, nes gyvenamojo ploto mums tikrai nereikia? Būtų ne tik įdomu, bet ir naudinga pasinaudoti sveikatinimo programomis ir procedūromis.“

 

Birštoniečių mintis išdėstė Birutė M.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close