Natūralūs produktai – veiksmingi produktai?

Kasmet nuo 1997 metų Lietuvos pramonininkų konfederacija rengia „Lietuvos metų gaminio“ konkursą. Pagrindinis šio konkurso tikslas – skatinti verslo plėtrą bei vartotojus rinktis lietuvišką prekę. „Metų gaminio“ etikete gali pasipuošti tik profesionalūs, aukščiausios kokybės, patikimi ir draugiški gamtai produktai. Natūrali, rankų darbo kosmetika „Žiedė“ – viena iš jų. Jau antrus metus ši unikali kosmetika buvo apdovanota aukso bei sidabro medaliais. Tačiau ar natūrali kosmetika gali būti veiksminga ir verta tokio pripažinimo?

 

Taip pat veiksminga

Apie natūralios kosmetikos veiksmingumą sklando įvairių gandų. Vieni sako, kad tik sintetinė, įvairių dirbtinių priedų pilna kosmetika gali būti efektyvi. Tačiau specialistai tikina, kad natūrali kosmetika veiksmingumu nenusileidžia sintetinei. Tai patvirtina ir grožio bei kosmetikos tinklaraščio www.lithuanianbeautyblog.com autorė Aliona Kovalionok.

 

„Svarbiausia, kad kosmetikos priemonės atitiktų veido odą, tipą ir spręstų tam tikras problemas, su kuriomis susiduria žmonės. Tik tada paaiškėja, ar ji veiksminga, ar ne. Tačiau iš savo patirties galiu pasakyti, kad natūrali kosmetika gali būti tokia pat efektyvi ir veiksminga, kaip ir sintetinės kosmetikos priemonės, – pasakojo A. Kovalionok.

 

Vienintelė, kuriama vaistinėje

„Žiedė“ – vienintelė kosmetika kuriama vaistinėje. Ji gaminama sujungus aromaterapijos ir kosmetologijos žinias, naudojamos tik ekologiškos žaliavos. Todėl nenuostabu, kad ši kosmetika jau antrus metus apdovanota „Lietuvos metų gaminiovardu. Kosmetikos „Žiedė“ produktų skyriaus vadovas Martynas Gelžinis teigia, kad kosmetika buvo sukurta išanalizavus dažniausiai vartotojams pasitaikančias odos problemas.

 

„Pastebėjome, kad moterys ieškodamos kosmetikos priemonių vis dažniau užsuka į vaistinę ir konsultuojasi su mūsų vaistininkais. Kruopščiai ištyrę dažniausiai pasitaikančias odos problemas, su kuriomis susiduria moterys, ir panaudoję aromaterapijos bei kosmetologijos žinias, sukūrėme unikalią, natūralią kosmetiką „Žiedė“. Viskas kuriama rankomis, galvojant apie būsimą kosmetikos vartotoją, todėl mūsų produktas labai skiriasi nuo pramoniniu būdu pagamintų kosmetikos priemonių“, – pasakojo M. Gelžinis.

 

Aukso medalis – ne šiaip sau

Lietuvos metų gaminio 2015“ aukso medaliu buvo apdovanotas paakių kremas su šilku. Tai natūralus kremas, praturtintas šilko proteinais, ekologiškais agurklių bei nakvišų aliejais ir alaviju. Grožio tinklaraščio autorė A. Kovalionok teigia, kad šis kremas ne tik puiki priemonė paakių priežiūrai, tačiau ir viena iš priežasčių, kodėl kosmetika „Žiedė“ verta medalių.

 

„Tai aukštos kokybės, farmacininkų sukurti produktai, kurie gaminami laikantis griežtų kokybės standartų. Išbandžiusi „Žiedė“ paakių kremą, galiu drąsiai teigti, kad jis mažina nuovargio žymes, gaivina odą. Pirmos raukšlelės dažniausiai atsiranda dėl to, kad paakių zonai neužtenka drėkinimo. Todėl drėkinti ir teisingai prižiūrėti paakių zoną – būtina. Dar neteko nusivilti nė vienu šios produktų linijos gaminiu. Kaip vartotoja ir grožio ekspertė, rekomenduoju išbandyti visą kosmetikos „Žiedė“ liniją. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje gaminama profesionali natūrali kosmetika, kuri tikrai verta aukso medalių ir „Lietuvos metų gaminio vardo, – užbaigia A. Kovalionok.

Levandu hidrolatas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close