Tarptautinė vaikų gynimo diena atšvęsta linksmai ir spalvingai

Birželio 1-oji – ne tik pirmoji vasaros, bet ir Tarptautinė vaikų gynimo diena. Gražų ir saulėtą rytą švęsti į kiemą išgužėjo visi Birštono lopšelio-darželio auklėtiniai – spalvingais drabužėliais pasipuošę boružiukai, ežiukai, kiškučiai…

O kieme buvo labai linksma – skambėjo muzika, į svečius atvyko vaikų draugas Amsis, kuris moko, kaip teisingai reikia pereiti per gatvę, kaip elgtis, kad būtum visur ir visada saugus. Atplasnojo ir dvi gražuolės fėjos, atnešusios vaikučiams labai daug šypsenų…

Vaikus su Tarptautine vaikų gynimo diena sveikino darželio direktorė Vitalija Adamonienė, taip pat pasveikinti vaikučių su jų švente atvyko ir gerieji dėdės policininkai iš Birštono policijos komisariato. Policijos pareigūnas Visvaldas Struckas ne tik pasveikino, bet ir visą maišą saldainių ir atšvaitų atnešė, kad visi gatvėje tamsiu paros metu pastebimi būtų.

Labai smagu visiems vaikučiams buvo kartu su policijos pareigūnu, važiuojančiu riedžiu, apibėgti apie visą darželio pastatą, palenktyniauti.

Vėliau vaikai pasiskirstė grupėmis ir kartu su savo auklėtojomis žaidė: vieni mėtė į krepšį, kiti gainiojo futbolo kamuolį, treti piešė kreidelėmis, o didžiausi ir stipriausi – netgi virvę traukė. Buvo smagu ir linksma.

Smagiai bežaidžiant ir pietų metas atėjo, kai reikėjo baigti visas linksmybes. Tačiau tai dar ne viskas – gerasis darželinukų Danieliaus ir Dovydo Maneikių tėvelis visus vaikučius pavaišino visų mėgstamais ledais. O tai jau tikra šventė…

DSCF0507

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close