Naujovė Lietuvoje – spausdintuvas, galintis ištrinti tekstą

 Į Lietuvą atkeliavo pirmasis naujos kartos spausdintuvas, naudojantis dažus, kuriuos galima ištrinti nuo popieriaus. Unikalus „Toshiba“ spausdintuvas modernios technologijos pagalba biure leis sunaudoti iki penkių kartų mažesnį popieriaus kiekį nei įprastai.

toshiba_estudio_306lp

Naujasis „Toshiba“ spausdintuvas „e-Studio 306LP“ atpažįsta dokumentus, kurie buvo su juo atspausdinti, ir esant reikalui panaikina tiek juose esantį tekstą, tiek paveikslėlius, kad popieriaus lapas taptų tuščiu ir būtų tinkamas pakartotiniam spausdinimui. Tai padaryti padeda specialūs spausdintuve naudojami dažai ir spausdintuvo kasetė, sukurta specialiai šiam modeliui. Vidutiniškai kiekvieną lapą galima panaudoti po penkis kartus, tad naujojo spausdintuvo pagalba biure galima sunaudoti iki 80 proc. mažiau popieriaus.

Spausdintuve taip pat įdiegta funkcija, leidžianti automatiškai nuskenuoti visus dokumentus prieš sunaikinant jų tekstą. Tai ne tik padeda taupyti popierių, bet ir užtikrina, kad visi dokumentai bet kada bus pasiekiami elektroniniame formate. Visas skaitmenizavimo bei teksto ir spalvų panaikinimo procesas trunka vos kelias sekundes.

MANIAC

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close