Sveikinimai Medicinos darbuotojų dienos proga

MED.Sveikinimas

—————————————————–

 

medicinos_2015_palionis_spaudai-01

————————————————-

Mieli medikai!

Profesinė medicinos darbuotojų šventė – tai proga dar kartą pagarbiai padėkoti ir šiltai paspausti ranką žmonėms, kurie mus lydi nuo pirmųjų gimimo akimirkų iki pat gyvenimo saulėlydžio.

Pasirinkdami šią profesiją, prisiėmėte ir milžinišką atsakomybės už mus visus naštą – juk į Jus kreipiame viltingus žvilgsnius prispausti ligos ir skausmo, Jumis pasikliaujame eidami išgijimo keliu. Deja, bet būtent Jums kartais pamirštame pasakyti ačiū…

Tariu Jums AČIŪ ir linkiu stiprybės, atsakomybės ir sėkmės dirbant šį kilnų darbą.

 Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas

 —————————————
Gerbiami medicinos darbuotojai,
nuoširdžiai sveikiname Jus Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga. Jūsų atsakingas ir prasmingas darbas, dėmesys žmogui ir nuoširdus rūpestis kasdien padeda puoselėti brangiausią mūsų turtą – sveikatą, suteikia tikėjimo, vilties ir optimizmo.

Tegul Jūsų profesionalumas, saugojantis mūsų sveikatą, būna visų vertinamas ir branginamas, o kasdienis nuoširdus rūpestis įkvepia tikėti net ir mažiausiais stebuklais. Sveikiname Jus ir linkime energijos, sėkmės, geros nuotaikos ir kasdienio džiaugsmo akimirkų.

 

Birštono savivaldybės merė
Nijolė Dirginčienė
Administracijos direktorius
Valentinas Vincas Revuckas

——————————————————–

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close