„Versmenės“ klubas vėl kviečia

Per metus būta daug kvietimų – į paskaitas, šventes, išvykas dviračiais ar pėsčiomis. Klubo veikla atvira visiems – tik ateikite, veltui semkitės žinių, pajuskite bendravimo, judėjimo malonumą. Praėjusiais metais (kaip, beje, ir ankstesniais) klubas organizavo tikrai įdomių renginių. Tradicinė žiemos šventė Žvėrinčiuje, judėjimo sveikatos labui diena, gegužinė ant Nemuno kranto per Sekmines, trijų dienų sulčių stovyklėlė, Vėlinių žygis. Nuotaikingai paminėtas Kristijono Donelaičio jubiliejus, gilintasi į filosofo, poeto Antano Maceinos asmenybę ir darbus, su meile ir pagarba kalbėta apie „savąją“ knygą. Ar visuomenė aktyviai atsiliepia į sveikos gyvensenos, malonios bendrystės, dvasinio tobulėjimo šaukinį? Apie tai ir kalbėsime klubo ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime, į kurį kviečiame ateiti visus. Nes tai visada būna smagi šventė – privalomi formalumai nespėja nusibosti, smagi muzika visus išjudina, sveikuoliškos vaišės nustebina išradingumu.

Susirinkimas vyks vasario 19 d. (ketvirtadienį) 15 val. Kultūros ir laisvalaikio centro mažojoje salėje II aukšte.

                                                                                                                        Klubo valdyba

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close