Birštone duris atvėrė nauja parduotuvė „Apranga visiems“

Birštonas jaunėja ir gražėja, o kartu sulaukia vis daugiau svečių ne tik iš įvairių Lietuvos regionų, bet ir iš užsienio. Tad labai svarbu, kad mūsų kurortas ir jo infrastruktūra būtų patraukli ne tik miestelio gyventojams.

 IMG_8874

Dabar Birštonas jau gali pasidžiaugti gražiai sutvarkytomis poilsio zonomis, dviračių takais, net dviem prekybos centrais, daugiau ir įvairesnių paslaugų teikiančiomis sanatorijomis. Tačiau bent kuris verslininkas, pasižvalgęs po Birštoną, mato dar daug laisvų nišų, tinkamų verslui plėtoti.

Lietuvos miestuose ir miesteliuose dar gana paklausios prekės „iš antrų rankų“ arba naujos, tik mažesnėmis kainomis. Birštone jau buvo pora dėvėtų rūbų parduotuvių. Tiesa, nė viena kol kas tikrai neatitinka kurorto įvaizdžio – nedidukės, ankštos, neišvaizdžios. Tad iš tikrųjų sausio 14-oji buvo reikšminga diena, kai Birštone, „IKI“ parduotuvės antrajame aukšte duris atvėrė dėvėtų ir naujų rūbų parduotuvė „Apranga visiems“.

Apie tai, ką ras lankytojai ir pirkėjai, kalbamės su šios parduotuvės savininke Neringa Beleišiene, dirbančia pagal individualios veiklos liudijimą.

Neringa versle ne naujokė – porą metų jau yra prekiavusi dėvėtais rūbais, o pastaruosius trejus metus vadovavo S.Dariaus ir S. Girėno gatvėje įsikūrusiai arbatinei. Dabar jauna moteris nusprendė vėl imtis drabužių verslo. Be to, auginant du vaikučius reikia daugiau savarankiškumo, kai gali pats susiplanuoti ir darbo laiką, ir darbo valandas, ir kt.

„Iš tikrųjų arbata ar kava yra ne pirmo būtinumo prekės, tad į arbatinę užsukdavo ne tiek daug žmonių. O drabužiai reikalingi kiekvienai šeimai. Juk norime ne tik apsirengti, bet ir pasipuošti. Į šią parduotuvę vešiu tik geros kokybės rūšiuotus drabužius iš Anglijos bei įvairius, žinomų firmų, tokių kaip „Zara“, ‚Steffaneli“, „Parte it“ ir kt., naujus rūbus. Parduotuvėje galima įsigyti ne tik viršutinių drabužių, bet ir naujų apatinių, trikotažo, pėdkelnių, taip pat patalynės bei rankšluosčių.

Užsukusiems į parduotuvę galiu pasiūlyti ir bižuterijos gaminių – auskarų, grandinėlių su pakabukais, sagių ir kitokių malonių smulkmenų“, – sako Neringa.

Parduotuvės vitrinose gana didelis papuošalų „Fashion Zone“ pasirinkimas, prikabinta moteriškų ir vyriškų naujų, o kitoje salės pusėje – ir mažai dėvėtų rūbų. Jeigu norite rankinės ar piniginės, irgi galite paieškoti – jų yra kelių rūšių.

Prekės parenkamos atsižvelgiant į žmonių poreikius. Nesame dar labai turtingi, bet apsirengti norime gražiai, tvarkingai ir neatsilikti nuo šiuolaikinės mados. Prekybos centruose ar firminėse parduotuvėse drabužiai yra labai brangūs, ne mūsų lietuviškai kišenei. O čia gali ateiti, pasižiūrėti, pasimatuoti ir, jeigu kaina neišgąsdina, nusipirkti patikusį daiktą. Sumokėsite mažiau, o būsite patenkintas įsigyta preke.

Naujos parduotuvės patalpos yra erdvios, gražiai ir skoningai įrengtos. Prekės sukabintos grupėmis, kad būtų pirkėjui lengviau rasti reikiamą daiktą, įrengta ir patogi matavimosi kabina. Tai jau nemažas žingsnis į paslaugų gerinimą ir aptarnavimo kokybę.

Neringa sako, kad jau seniai norėjo įrengti kažką panašaus, bet vis nerado tinkamos vietos. Tačiau dabar, matyt, atėjo toks laikas – netikėtai pavyko išsinuomoti iš bendrovės „Palink“ šias beveik 200 kv. m. dydžio patalpas ir jose įsikurti pagal savo skonį.

Naujose patalpose Neringa pradėjo ruoštis įkurtuvėms gruodžio viduryje. Ir štai po mėnesio nauja ir jauki parduotuvė jau pakvietė pirmuosius klientus.

Paklausta, ką mano apie ateities perspektyvas, Neringa sako, kad viską parodys pati darbo pradžia – kaip seksis prekyba, kaip pavyks įsiklausyti ir patenkinti pirkėjų poreikius.

Vasarą Birštone gausu poilsiautojų, kurie, turėdami laiko, mėgsta aplankyti parduotuves, pasmalsauti, kokių prekių esama, o dažnai, radę nebrangų bet kokybišką daiktą, jį ir nusiperka.

Šioje parduotuvėje pirkėjus galėtų patraukti geros sąlygos apžiūrėti ir pasimatuoti drabužius, mandagi, paslaugi ir besišypsanti parduotuvės šeimininkė. Parduotuvė dirba kiekvieną dieną nuo 10 iki 18 val., išskyrus sekmadienį ir pirmadienį.

Parduotuvėje apsilankė dar tik vienas kitas pirkėjas, nes dar nėra reikiamos reklamos, tačiau reikia tikėtis, kad jų atsiras. Vieta strategiškai patraukli, gausiai lankoma žmonių, tad jaunai verslininkei belieka palinkėti sėkmės ir kuo daugiau pirkėjų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close