Prienų rajono savivaldybės administracijos Kultūros, sporto ir jaunimo skyrius skelbia Kūno kultūros ir sporto plėtros projektų rėmimo konkursą 2012 metams

Konkurse gali dalyvauti Prienų rajono savivaldybės teritorijoje veikiančios kūno kultūros ir sporto įstaigos, sporto klubai, sporto ir sveikatingumo organizacijos, veikiančios pagal Lietuvos Respublikos asociacijų įstatymą arba Lietuvos Respublikos biudžetinių įstaigų įstatymą, viešosios įstaigos, fondai, profesinės sąjungos, kiti juridiniai asmenys, kurių nuostatuose (įstatuose) įteisinta veikla, susijusi su kūno kultūros ir sporto vystymu.

Pirmenybė bus teikiama toms organizacijoms, kurios negavo finansinės paramos iš 2012 m. Kultūros, sporto, jaunimo ir bendruomenės veiklos aktyvinimo programos priemonių – „Kūno kultūros ir sporto organizacijų veiklos rėmimas” ir „Kūno kultūros ir sporto populiarinimas”.

Konkurso paraiškos forma ir nuostatai paskelbti interneto  tinklalapyje www.prienai.lt. skyriuje „Naujienos“. Informacija teikiama telefonu  (8 319) 61 187 .

Paraiškos dalyvauti konkurse priimamos nuo 2012 m. balandžio 11 iki balandžio 27 dienos 15 val. Būtina pateikti paraiškos originalą su priedais ir 1 kopiją. Paraiškos turi būti įdėtos į voką, ant kurio užrašyta – „Kūno kultūros ir sporto projektų rėmimo konkursui“,  taip pat pavadinimas, teikėjai.

Paraiškos pristatomos adresu: Prienų rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyrius, kab. 225, Laisvės a. 12, 59126 Prienai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close