Aplankytos socialinės rizikos šeimos

Liepos 8 dienos popietę netikėto vizito sulaukė Birštono savivaldybėje gyvenančios socialinės rizikos šeimos ir asmenys, įsikūrę socialiniuose būstuose. Juos aplankė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato viršininkas Rolandas Stiklius, Viešosios policijos poskyrio viršininkas Egidijus Treigys, specialistė Milda Vokietaitytė, Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė ir Birštono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir vaiko teisių apsaugos skyriaus socialinė darbuotoja Lina Kamarauskienė.

9
Socialinės rizikos šeimos yra nuolat stebimos ir kontroliuojamos Socialinės paramos ir vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojų ir policijos pareigūnų.
Šio netikėto vizito metu ne tik apžiūrėtos tokių šeimų gyvenimo sąlygos, tvarka, bet ir domėtasi šeimose augančių vaikų užimtumu vasaros sezono metu. Taip pat norėta atkreipti šeimų dėmesį, kad jomis domisi ne tik Socialinės paramos ir vaiko teisių apsaugos skyrius, policija, bet ir Birštono savivaldybės merė.
Per apsilankymą pastebėta, kad daugelio būstuose trūksta elementarios tvarkos. Taigi, šioms šeimoms reikalinga nuolatinė priežiūra ir kontrolė. Su šeimų nariais kalbėta apie tinkamą vaikų auklėjimą ir priežiūrą, aptartos kasdienės problemos, bendrauta su suaugusiais šeimų nariais.

 

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Birštono policijos komisariato
Viešosios policijos poskyrio specialistė
Milda Vokietaitytė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close