Mamyčių akyse spindėjo ašaros (GALERIJA)

Pirmadienio vakarą Prienų kultūros ir laisvalaikio centro fojė prigužėjo pačių mažiausių prieniečių kartu su savo mamomis. Kiekvienas skubėjo mamai parodyti savo pieštą piešinį.

DSC_6941

 >>> DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

Čia vyko piešinių konkurso „Žiedlapiuose ramunės linkėjimai mamytei“ apdovanojimų šventė, į kurią susirinko gražiausių piešinių mažieji autoriai. Susirinkę vaikai bėgiojo, krykštavo ir žaidė.

Ne pirmi metai šį konkursą organizuojanti Aušra Deltuvienė džiaugėsi tokia dalyvių gausa ir Ramunės Liutvynskienės mažųjų „ramuniukų“ paruošta šventine programa. Mažieji dainininkai atliko net keletą dainų. Visą būrį mamų su jų mažaisiais šypsodamiesi pasitiko ir nuolatiniai šio konkurso rėmėjai bei globėjai LR Seimo narys Vytautas Kamblevičius bei Prienų rajono savivaldybės Tarybos narė Loreta Jakinevičienė. Mažuosius dailininkus palaikė ir gausi valdžios vyrų kompanija.

Labiausiai džiaugėsi šios parodos laureatai: Dominykas Černevičius („Revuonos“ pagrindinė mokykla), Viktorija Serbentaitė, Lukas Pauliukevičius ir Rugilė Aukštuolytė (Skriaudžių pagrindinė mokykla), Skaistė Žilionytė (Šilavoto pagrindinė mokykla), Monika Žiūkaitė („Ažuolo“ progimnazija), Martynas Urbaitis, Jonas Aukštakalnis, Paulina Dobilaitė ir Melita Mikušauskaitė (lopšelis-darželis „Pasaka“), Lėja Pereira ir Danielius Lovskis (lopšelis-darželis „Saulutė“), Emilija Bojarovič, Meda Gudynaitė, Aironas Frolovas, Karolina Radzevičiūtė, Žemyna Miknevičiūtė, Elinga Bendinskaitė, Jokūbas Mažeika ir Marija Išganaitytė (lopšelis-darželis „Gintarėlis“).

Besiklausydamos organizatorių kalbų bei kartu su vaikais atsiimdamos diplomus, padėkas, dovanas ir po raudoną rožę ne viena mamytė ir susigraudino,ne vienos akyse suspindėjo ir ašara. Ta pati ašara, kuri spindėjo prieš kelerius metus išgirdus žodį „Mama“. Ta pati, kuri ištryško, rodos, dar taip neseniai išgirdus pirmąjį mažylio verksmą.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close