Darnių santykių taisyklės

Net ir po daugelio metų poros santykiai gali būti darnūs. Žinoma, tai ateina ne iš niekur. Reikia kasdien dėti kuo daugiau pastangų, kad rezultatas būtų. O šiuo atveju tai yra galimybė kasdien matytis su žmogumi, kuris jums kelia geras emocijas.

Psichologai atskleidžia, kad puoselėti darnius santykius nėra sunku. Svarbiausia yra laikytis kelių paprastų taisyklių, kurias ir aptarsime žemiau.

  1. Buvimas kartu

Blogai, kai poros mažai laiko leidžia kartu. Tokiu atveju dažniausiai atsiranda plyšys, kuris ir prisideda prie to, kad paprasčiausiai pamirštama, kodėl kitas žmogus mums yra toks svarbus. Reikia kuo daugiau dėmesio skirti savo antrai pusei. Tuomet santykiai bus harmoningi.

  1. Intymumas

Labai svarbu, kad pora kuo daugiau dėmesio skirtų ir intymumui. Tokiu atveju ir po daugelio metų bus galima jausti tą žmogų, kuris yra Jūsų gyvenimo dalis. Normalu, kad su metais aistros gali būti kiek mažiau. Tačiau dedant pastangas – ji bent jau kažkokia visada gali išlikti.

Paįvairinti intymumą galima įtraukus sekso žaisliukus. Juos galite įsigyti Glamonek prekybos vietoje. Pasiūla plati, tad kiekvieno poreikiai tikrai bus tenkinami.

  1. Pokalbiai

Pokalbiai gali padėti ne tik išspręsti nesklandumus, kai jie kyla, tačiau taip pat ir geriau pažinti vienam kitą, tuo pačiu keltis tikslus, kurių bus siekiama. Pokalbių svarba yra net neabejotina, tad kuo daugiau kalbėsitės – tuo didesnė tikimybė, kad galiausiai ir po daugelio metų vis dar bus gera šalia turėti žmogų, kuris jums kelia geriausias emocijas.

  1. Atleidimas

Taip pat gražiems santykiams reikia suvokimo, kad kartais atleidimas yra būtinas. Tikrai nėra paprasta nugalėti savo principus, tačiau tai padarius bus galima džiaugtis tokiu buvimu su kitu žmogumi, kuris yra visiškai nuoširdus. Žinoma, ne viską galima atleisti, tad šis sprendimas jau priklauso nuo Jūsų.

Gera gyventi su tokiu žmogumi, kuris Jums kelia geras emocijas kasdien. Tai yra ne galimybė, tačiau būtinybė. Svarbiausia – pasiekiama kiekvienam, tad naudokitės patarimais ir atraskite kitame žmoguje meilę iš naujo, kasdien.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close