Birštono TAU pradėjo IX-uosius mokslo metus

Vėl rudens nakty lelijos skleidžias.
Nebijokite paklaidžioti tirštam rūke.
Pažiūrėkite – žvaigždė nukrito!
Saulė taip anksti ilsėtis leidžias,
Pėdsaką palikdama paukščių take…
Šalnos sidabruoja naują mūsų rytą…
Vėl ruduo į mūsų langą beldžias…

(A. Ferevičienė)

Spalio 10 d. 16 val. Birštono Kurhauze susirinko nemažas būrys Birštono TAU studentų, nusiteikusių pradėti IX-uosius mokslo metus. Susirinkusius pasveikino Birštono savivaldybės vicemeras V. Kederys ir administracijos direktorė J. Tirvienė. Apie tai, kas nuveikta ir kokiomis nuotaikomis šiemet gyvens Birštono TAU, kalbėjo Birštono TAU direktorė N. Jakimonienė. Susirinkusieji plojimais pasveikino šią vasarą šventusius jubiliejus studentus ir pačią direktorę, visiems buvo įteiktos gėlių puokštės ir studentės Marijos pagamintos atvirutės. Renginį vedė Birštono TAU dekanė A. Ferevičienė.
Džiugu, kad Birštono TAU studentų pasveikinti atvyko Birštono gimnazijos abiturientų komanda. Jie parodė literatūrinę kompoziciją mūsų kraštiečio, keliautojo, žurnalisto Mato Šalčiaus aprašytais kelionių įspūdžių motyvais. Mokinius ruošė jų lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja V. Kurtovienė.
Renginio kulminacija buvo Birštono meno mokyklos auklėtinių A. Baliūnaitės ir A. Beniušytės akustinės muzikos vakaras. Merginų koncertmeisterė – Birštono meno mokyklos mokytoja O. Kovalenko. Mėgavomės nuostabiomis dainomis, įdomiu bendravimu.
Gera buvo pamatyti besišypsančius susirinkusiųjų veidus, jausti jų nusiteikimą prasmingai ir turiningai leisti laiką kartu, išmokti ir sužinoti daug įdomių ir naudingų dalykų.
Birštono TAU administracija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close