Savivaldos dienos proga – Savivaldybės vadovų sveikinimai ir Socialinių paslaugų centro lankytojų kūrybinė dovana

Spalio 10-oji – Vietos savivaldos diena. Šventės išvakarėse Savivaldybės meras A. Vaicekauskas ir kiti vadovai pasveikino Savivaldybės administracijos darbuotojus, padėkojo jiems už atsakingą, nuoširdų darbą ir įteikė simbolines dovanas.

Savivaldos dieną vicemerės J. Zailskienė ir L. Jančiukienė sveikino seniūnijų darbuotojus. O iš ryto sulaukėme svečių ir Savivaldybėje – mus aplankė Prienų socialinių paslaugų centro (PSPC) Neįgaliųjų dienos grupės lankytojai, kuriuos atlydėjo PSPC direktorė Aurelija Urbonienė su specialistėmis.

A. Urbonienė padėkojo savivaldybės vadovams ir visiems, dirbantiems savivaldoje, palinkėdama geros kloties bei taikaus dangaus.

Gražius žodžius savivaldybininkams tarė ir Neįgaliųjų dienos grupės atstovas, kuris kartu su dar viena grupės lankytoja sukūrė ir vadovams įteikė unikalų rankų darbo kūrinį – Prienų herbą. PSPC užimtumo specialistė Agnė Knašytė papasakojo, kad šiam herbui prireikė 7 mėnesių kruopštaus darbo ir nesuskaičiuojamo kiekio mažyčių susuktų popieriaus skiautelių, kurios buvo klijuojamos ant paruošto eskizo. Taip pat svečiai padovanojo skirtukų su abstraktaus meno darbų fragmentais. Šių darbų parodą tikimės pamatyti ir Savivaldybės administracijos erdvėse.

Savivaldybės vadovai nuoširdžiai pasidžiaugė Socialinių paslaugų centro veikla ir Neįgaliųjų dienos grupės lankytojų darbais, padėkodami vadovams bei visiems, kurie prisideda prie lankytojų ne tik kasdienio gyvenimo įgūdžių ugdymo, bet ir organizuoja išskirtinumu, originalumu stebinančias kūrybines veiklas.

Tai jau antra PSPC Neįgaliųjų dienos centro lankytojų dovana Vietos savivaldos dienos proga – pernai lankytojai dovanojo savo rankų darbo paveikslus.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close