Ataskaitų valdymas – tai sprendimas, leidžiantis kurti ir platinti įvairių verslo rodiklių ataskaitas galutiniams naudotojams, neatsižvelgiant į duomenų šaltinį ar gavėjo buvimo vietą.

Daugumoje organizacijų veiklos strategija ir taktika grindžiama keturiais pagrindiniais filtrais: klientais, darbuotojais, produktais ir procesais. Norėdamos skatinti pokyčius ir inovacijas, kurti naujus produktus ir paslaugas, organizacijos turi priimti strategiją, kuri kuo veiksmingiau sujungtų šiuos dalykus. Tai užtikrins, kad klientai gautų tinkamą patirtį, darbuotojai dirbtų kuo geriau, o operacijos užtikrintų efektyvumą ir našumą visoje firmoje. Ši koncepcija galiausiai įgalina transformaciją, leidžia plėtoti verslą, procesus, įgyti konkurencinį pranašumą ir galiausiai paversti organizaciją savo srities lydere. Tai taip pat labai didelis įvairių duomenų kiekis. Šių duomenų analizę padeda atlikti įmonės valdymo sistemos.

Kodėl verta savo organizacijoje įdiegti ataskaitų teikimo platformą?

  • pajamų augimas;
  • išlaidų mažinimas;
  • kompleksinis darbas.

Naudojant moderniausias šiuolaikines technologijas galima lengvai rinkti duomenis, kurti ataskaitas, dalytis jomis su galutiniais vartotojais ir stebėti pagrindinius rodiklius. Naudotojai gali suprasti savo duomenis naudodami realiuoju laiku veikiančias interaktyviąsias informacines lenteles ir sužinoti įžvalgas, kurių reikia verslui valdyti.

Patobulinę ataskaitų teikimo procesą, ataskaitų teikimo platformos naudotojai gauna apčiuopiamą naudą, susijusią su:

  • didesnėmis pajamomis;
  • sąnaudų ir rizikos mažinimu;
  • tiekimo grandinės optimizavimu;
  • greitesniu naujų produktų ir paslaugų pateikimu rinkai;
  • geresniu gautinų sumų tvarkymu.

Kam yra skirta ši sistema?

Ataskaitų teikimo platforma yra universali bet kurioje organizacijoje. Ji palaiko skirtingas verslo linijas ir skirtingus naudotojus. Dažniausiai ji naudojama istoriniams duomenims analizuoti ir ataskaitoms rengti. Naudotojams ji padeda atsakyti į klausimą „Kas nutiko?”. Platforma taip pat gali padėti vizualizuoti pažengusių analitikų darbą, pateikdama atsakymus į klausimus „Kodėl taip atsitiko?” ir „Kas dar gali atsitikti?”. Galimybė įterpti analitinius duomenis, automatizuoti ir susieti su įvairiomis taikomosiomis programomis leidžia optimizuoti sprendimų priėmimą ir atsakyti į šį klausimą „Ką turėtume daryti?”.

Ataskaitų teikimo platforma taip pat gali padėti kurti planus, biudžetus ir prognozes, suteikdama naudotojams atsakymus į klausimą „Koks yra mūsų planas ir ar jis įgyvendinamas?”.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close