Kokybiškos veido kaukės – kaip pasirinkti?

Gerai parinktos veido kaukės gali tapti puikiu kasdienės odos priežiūros pagalbininku, naudojamu maždaug kartą ar du per savaitę. Visgi, dažnam žmogui kyla klausimas – kaip pasirinkti tinkamai? Svarbiausia atsižvelgti į savo odos tipą, būklę ir pačios priemonės sudėtį. Laimei, Gintarinė vaistinė siūlo daugybę produktų, kurie padės atgaivinti, pamaitinti, nuraminti, sudrėkinti bei visaip kitaip palepinti savo veidą.

Odos tipas

Šiais laikais kosmetika yra išties paklausi. Nenuostabu, jog daugelis įmonių stengiasi konkuruoti bei pasiūlyti geresnius produktus už kitus. Nors nemaža dalis žmonių susidomi žemesnėmis kainomis, nereikėtų pamiršti, kad tai ne visada atspindi tinkamą kokybę. Visgi, veidu pasirūpinti tikrai svarbu, kadangi jis – lyg vizitinė daugelio asmenų kortelė. Taigi, visas priemones, įskaitant ir kaukę, reikėtų pasirinkti atidžiai bei atsakingai.

Kokybiška veido kaukė labai priklauso nuo to, koks yra Jūsų odos tipas. Pavyzdžiui, su išsausėjimo problema susiduriantiems asmenims vertėtų pasižvalgyti drėkinančių produktų. Riebesnės odos savininkams labiau tiks valomosios kaukės. Normalią ar mišrią odą turintiems žmonėms svarbu tinkamai drėkinti bei pamaitinti savo veidą. Tad, vienas iš esminių aspektų yra atsižvelgti į tipą ir problematiką.

Odos būklė

Dabartinė Jūsų odos būklė taip pat apsprendžia, ką pirkti geriausia. Pavyzdžiui, vyresnio amžiaus atstovams pravartu įsigyti tokias priemones, kurios veidui suteiktų elastingumo, mažintų raukšleles. Jautresnės odos savininkams tinkamą kaukę derėtų rinktis dar atidžiau – pasistenkite, jog įsigytas produktas būtų kuo natūralesnis. Pigmento persmelktai odai tikriausiai tiks skaistinančios veido kaukės. Be abejo, probleminių vietų gali būti ir gerokai daugiau, taigi, atsižvelkite į individualius savo skirtumus.

Produkto sudėtis

Atsižvelgti į pasirinktos priemonės sudėtį reikėtų ne vien jautresnės odos savininkams. Pravartu ieškoti tokių ingredientų, kaip hialurono rūgštis, kurios nauda plačiai aptarinėjama nebe vienerius metus. Taipogi, puiku, jeigu priemonėje yra pantenolio, glicerino, alavijo, įvairių mineralų bei vitaminų, antioksidantų. Kai kurių žmonių odai puikiai tinka ir retinolis, žaliosios arbatos ekstraktas, probiotikai bei peptidai. Be abejo, pravartu atsižvelgti į Jus kankinančią problematiką. Visgi, ieškokite natūralesnių, naudingais ingredientais pasigirti galinčių priemonių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close