Metalo detektorius: mitas ar tiesa?

Taip, metalo detektorius yra vienas iš tų gaminių, kurį dažniausia naudoja tik tam tikrų specialybes įgiję asmenys. Trumpiau tariant, metalo detektorius tikrai yra plačiai naudojamas gaminys. Taigi, nieko keista, kad ir informacijos apie šį gaminį nėra daug. Na, o nedidelis informacijos kiekis neretai tampa priežastis, kodėl dauguma žmonių išgirdę vieną ar kitą teiginį nebesupranta, ar tai tiesa, ar ne. Taigi, siūlome sužinoti daugiau apie metalo detektorius bei sužinoti, ar tai mitas, ar tiesa.

Tas pats metalo detektorius skirtingame gylyje gali aptikti skirtingo dydžio objektus

Taip, tai tiesa. Tikrai vienas ir tas pats metalo detektorius gali aptikti skirtingo dydžio objektus skirtingame gylyje. Pavyzdžiui, yra tokių metalo detektorių, kurie gali aptikti monetos dydžio objektus vos 18 cm gylyje, ir gerokai didesnius objektus 3 m gylyje. Belieka tik pridurti, kad labai svarbu kruopščiai įvertinti savo darbo pobūdį (ypač tai, kokio dydžio objektų ieškosite) ir pagal ai rinktis gaminį.

Neperšlampami metalo detektoriai nėra gaminami

Ne, tai mitas. Gera žinia ta, kad šiandien tikrai galite įsigyti neperšlampamų metalo detektorių. Ir tai yra ypač puiki aplinkybė, lengvinanti darbo sąlygas. Ne paslaptis, kad dirbant lauke, niekada negali būti tikras, kokiomis sąlygomis teks dirbti, o lietus – taip pat neretas svečias. Taigi, dirbti pasitelkiant neperšlampamą metalo detektorių, yra kur kas patogiau bei paprasčiau.

Metalo detektoriai yra labai sunkūs, o jų valdymas – sudėtingas.

Ne, tai – tik dar vienas mitas. Gera žinia ta, kad metalo detektorių gamybos procesai nuolat tobulėja, todėl jau šiandien yra gaminami ypač nedidelio svorio metalo detektoriai, kuriuos labai paprastai valdyti. Ir, belieka tik pridurti, kad tai yra puikus pasirinkimas dar tik pradedantiesiems vartotojams.

Šiems gaminiams nėra suteikiamos garantijos

Ne, tai – taip mitas. Puiki žinia ta, kad garantijos metalo detektoriams tikrai yra suteikiamos. Žinoma, tik derėtų nepamiršti, kad skirtingi gamintojai suteikia skirtingos trukmės garantijas.

Metalo detektoriai gali būti parduodami kartu su baterijomis

Taip, tai tiesa, šiandien tikrai galite įsigyti metalo detektorių, kurie parduodam kartu su baterijomis. Ir tai yra puikus pasirinkimas visiems, kurie vertina patogumą bei nori sutaupyti laiko.

Metalo detektoriai, kurių stulpo ilgį būtų galima reguliuoti, negaminami

Tai – taip pat mitas. Iš tiesų galite įsigyti metalo detektorių, kurio stulpo ilgį galėsite reguliuoti patys. Ir tai yra dar vienas pasirinkimas komfortą vertinantiems žmonėms.

Taigi, jei niekada anksčiau neteko domėtis metalo detektoriais, dabar galite būti tikri – žinote visą svarbiausią informaciją apie šiuos gaminius, tad iš didelio pasirinkimo pasirinkti bus tikrai ir lengva. Na, ir, žinoma, nepamirškite, kad tai bus vienas iš tų gaminių, kuris jums tarnaus tikrai ne vienerius metus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close