Universaliausi papuošalai, kuriuos pravartu turėti kiekvienai moteriai

Renkantis papuošalus, visuomet tikimės, kad juos pavyks lengvai įtraukti į savo įvaizdį, o jų dizainas bus madingas net ir po kelerių ar keliolikos metų. Nors aksesuarų tendencijos kasmet šiek tiek kinta, yra keletas papuošalų tipų, kurie neketina apleisti savo pozicijų – įsigijusios juos, ilgai nesuksite galvos, kaip visuomet išlikti stilingoms. Pasitikrinkite, ar visus iš jų jau turite savo papuošalų dėžutėje.

Auskarai prie ausies

Tokie auskarai pernelyg neatkreipia dėmesio, todėl yra itin lengvai derinami su bet kokia apranga ir kitais papuošalais. Tokie aksesuarai tiks ir ypatingai šventei, kuomet kaip akcentą nuspręsite pasirinkti kitą papuošalą ir lygiai taip pat puikiai derės prie kasdienės aprangos. Be to, jie nekliūva už drabužių ir visiškai netrukdo užsiimti aktyviomis veiklomis, tad jų nereikės išsiverti nei sportuojant, nei maudantis baseine. Dėl visų šių priežasčių tokius auskarus drąsiai galima vadinti vienais universaliausių.

Plonos apyrankės

Šios apyrankės, kaip ir prieš tai minėti auskarai, nėra labai atkreipiančios dėmesį, tad derinant jas neturėtų kilti nesklandumų. Tiesa, jeigu norėsis akcentuoti būtent rankas, galite užsidėti kelias apyrankes ir pamaišyti jų medžiagas. Turėkite omenyje, kad ilgus metus tarp madingiausių yra minimos teniso tipo apyrankės ir grandinėles primenantys aksesuarai – pasirinkę vieną iš šių variantų, visuomet pataikysite tiesiai į dešimtuką.

Grandinėlės su pakabukais

Tokie papuošalai puikiai tinka tuomet, kai norisi pasipuošti kuo nors, kas yra artima Jūsų širdžiai. Pakabukai labai dažnai turi simbolinę reikšmę, gali atvaizduoti zodiako ženklą ar inicialus, tad surasti būtent Jums patinkančių variantų nebus sunku. Tuo tarpu grandinėles vienu metu galite nešioti net kelias: žaisdamos su jų ilgiu, sukursite originalų įvaizdį, kuris galės pagyvinti bet kokį stilių, tačiau vis vien leis atrodyti elegantiškai.

Perlų vėriniai

Nors kartais klaidinga manoma, kad perlai labiau tinka brandesnio amžiaus moterims, iš tiesų tokius papuošalus drąsiai gali rinktis kiekviena klasiką mėgstanti dama. Šie vėriniai niekuomet neišeis iš mados ir bet kokiam Jūsų įvaizdžiui suteiks rafinuotumo. Juos netgi rekomenduojama derinti prie ypač romantiškos ar miesto stiliaus aprangos, taip sukuriant įspūdingai atrodančius kontrastus. Akivaizdu, kad norint pasipuošti perlų vėriniu, Jums tikrai neteks laukti ypatingos progos.

Žiedai su brangakmeniais

Tokie žiedai dažniausiai tampa įvaizdį pagyvinančiais akcentais, kurie bendram stiliui suteikia puošnumo ir kelia asociacijas su prabanga. Tiesa, tarp tokių papuošalų galima rasti ir kuklesnių variantų, kuriuos drąsiai galėsite nešioti ir kasdienybėje, tad bent vieną tokį aksesuarą iš tiesų pravartu turėti savo kolekcijoje. Šiuo atveju reikėtų įsitikinti, kad brangakmenio spalva derės prie dažniausiai Jūsų dėvimų drabužių atspalvių. Reikėtų nepamiršti atkreipti dėmesį ir į žiedo dydį: apie tai, kaip jį nustatyti, plačiau skaitykite čia.

Aukso ir sidabro dirbiniai

Jei aukščiau išvardintais papuošalais nutarsite neapsiriboti, tačiau vis vien norėsite universalių ir nesenstančių aksesuarų, niekuomet nesuklysite pasirinkusios aukso ir sidabro dirbinius. Šios medžiagos jau daugybę metų neapleidžia mados tendencijų, yra lengvai derinamos, o pastaruoju metu vis dažniau kalbama apie tai, kad jas galima maišyti tarpusavyje. Griežtos taisyklės dabar ženkliai švelnėja, todėl sidabriniai žiedai kartais netgi pasirenkami vestuvėms. Tiek šiuos, tiek kitus papuošalus galėsite įsigyti Pigu.lt el. parduotuvėje.

Apsirūpinusios visais šiais papuošalais, niekuomet nepritrūksite stilingų derinių ir ilgai nesvarstysite, prie ko juos būtų galima priderinti. Apie tai, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis kiekvieną tokį dirbinį, plačiau skaitykite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close