Pakeiskite vonios kambarį pasirinkę stiklines dušo duris

Jei norite atnaujinti vonios kambarį, nėra geresnio sprendimo nei stiklinės dušo durys. Vonios interjerui pasirinkus stiklines dušo duris, kambarys ne tik atrodys šiuolaikiškai, dailiai, tačiau ir vizualiai padidės. Nors viskas atrodo ganėtinai paprasta, prieš įsigydami šį pirkinį, turite apsvarstyti daug dalykų! Kokių dušo durų norite? Kokius dizaino elementus pasirinksite? Žemiau pateikiami 3 laiko patikrinti būdai, kaip padaryti stiklines dušo duris stilingas bei funkcionalias.

Įsirenkite unikalaus dizaino stiklines dušo duris

Priėmę sprendimą įrengti ar pakeisti esamą dušo kabiną, turite nuspręsti, kokio stiliaus pageidaujate. Atminkite, kad Jums nėra būtina laikytis esamos dušo formos. Ją galite keisti ir pritaikyti labiausiai savo vonios dydžiui, stiliui ir išplanavimui tinkančiomis dušo durimis. Nestandartinio dizaino, sandariomis konstrukcijoms ir profesionalų pagalbą rasite: https://www.laikasnamams.lt/vonios-iranga/duso-kabinos

Kampinės

Kampiniai dušai ne tik efektyviai taupo erdvę, tačiau ir atrodo labai moderniai.

Nišinės

Dar vienas geras sprendimo būdas kompaktiškam vonios kambariui – dušo zonai pasirinkite nišą. Toks sprendimas puikiai dera su bet kokiu numatomu dizainu ir stiliumi.

Lenktas stiklas

Panašiai kaip kampinės dušo durys, suapvalintos stiklo dušo durys taupo vietą. Jie taip pat gerai derinami su jūsų dizainu.

Dalinai užtvertas dušas (walk-in)

Užuot pasirinkę vieną iš aukščiau išvardytų stiklo dušo durų variantų, galite rinktis dalinę užtvarą. Nesvarbu, turite vonią ar atskirą dušą, dalinio stiklo panaudojimas suteiks Jūsų erdvei modernumo pojūtį, tačiau visiškai atliks dušo durų funkciją.

Galiausiai turėsite pasirinkti, pageidaujate įrėmintų ar berėmių dušo durų bei kokio stiklo. Jei norisi daugiau privatumo, rekomenduojama rinktis matinį stiklą arba tekstūrinio stiklo dušo duris. Visi aukščiau pateikti pasirinkimai yra galimi pritaikant durų, su rėmais ar be jų, opciją. Tai priklauso nuo jūsų asmeninio stiliaus bei vizijos.

Sutaupykite vietos pasirinkdami teisingą durų atvėrimą

Dabar Jums svarbu nuspręsti, kokiu būdu dušo durys bus atidaromos. Gera žinia yra ta, kad galite sutaupyti vietos pasinaudodami skirtingais dušo durų atvėrimais, ko pasekoje vonios kambarys gali atrodyti didesnis ir funkcionalesnis.

Stumdomos durys

Stumdomos durys puikiai tinkamos taupant erdvės resursus ir padedant sumažinti vandens purslų tikimybę už dušo zonos.

Atverčiamos durys

Šis durų varstymo tipas yra puikus pasirinkimas, jei turite siauresnes / mažesnes dušo duris.

Dvigubos durys

Dvigubos durys puikiai tinka mažiems vonios kambariams, kadangi durys sulankstomos per sulenkimo vietas.

 Naudokite unikalius elementus, kad Jūsų dušas išsiskirtų

Pasirinkę norimas stiklo dušo duris, pradėkite kurti leisdami veikti fantazijai. Yra aibė unikalių elementų, kuriuos galite panaudoti, kad dušo zona taptų dar stilingesne ir funkcionalesne.

Akmens elementai

Vienas iš puikių pasirinkimo variantų paversti dušo zoną pagrindiniu vonios kambario akcentu – vietoj plytelių panaudoti akmens dirbinius. Kartu su stiklinėmis dušo durimis Jūsų vonios kambarys atrodys išskirtinis ir unikalus.

 Raštuotos plytelės

Jeigu dušo zonai nuspręsite pasirinkti plyteles, rekomenduojama padaryti tai atsakingai. Rinkoje yra gausi pasiūla įvairaus rašto, tekstūros, atspalvių, dydžių plytelių, tad išsirinkti nebus lengva. Tačiau pasirinkus variantą, kuris geriausiai atspindi būsto charakterį, dušo zona atrodys išskirtinai ir prabangiai.

Įrenkite sėdimąją dalį

Sėdimoji dalis duše leidžia jaustis kaip SPA centre. Tai atrodo ne tik prabangiai, tačiau ir patogiai bei funkcionaliai.

Taigi, pasirinkę unikalią dušo kabinos formą, tinkamas stiklo duris bei pasirinkę unikalius akcentus, derančius prie būsto dizaino, vonios kambario pertvarkymas bus stilingas ir funkcionalus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close