Informacija dėl COVID-19 Prienuose

Lapkričio 10 d. NVSC duomenimis pagal ištirtus COVID-19 atvejus Prienų r. savivaldybės teritorijoje – 150 sergančių asmenų (lapkričio 9 d. – 134, lapkričio 8 d. –126), pasveikusiųjų skaičius nesikeičia – 45. Pagal Savivaldybės turimą informaciją nauji patvirtinti atvejai Prienų, Veiverių, Jiezno ir Balbieriškio seniūnijose. Daugiausia patvirtintų atvejų – Prienų seniūnijoje – apie 60, Veiverių seniūnijoje – virš 20, Išlaužo – virš 10, po 5–6 atvejus patvirtinta Balbieriškio, Jiezno, Šilavoto seniūnijose, po 2-3 – Naujosios Ūtos ir Stakliškių seniūnijose. Daug patvirtintų atvejų yra šeiminiai, židiniai fiksuojami Prienų ligoninėje, GMP skyriuje, Socialinių paslaugų centre, pavieniai atvejai – darbuotojams savivaldybės administracijos padaliniuose, švietimo įstaigose, Prienų globos namuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close