Akcija „Pasirūpink savo sveikata“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Visą spalio mėnesį Prienų rajono bendrojo lavinimo įstaigose visuomenės sveikatos priežiūros specialistės vykdė akciją „Pasirūpink savo sveikata“, skirtą mokyklų darbuotojams. Mokyklų personalas aktyviai dalyvavo šioje akcijoje, o jos metu visiems norintiems specialistės atliko kūno sudėties analizę.

Kūno analizės metu mokyklų darbuotojai sužinojo kūno masės indeksą, riebalų ir skeleto raumenų procentinę dalį bei visceralinių (vidinių) riebalų lygį, kalorijų kiekį, reikalingą suvartoti per parą. Visuomenės sveikatos priežiūros specialistės taip pat teikė konsultacijas sveikos gyvensenos klausimais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close