Seminaras Vyrų ligos: susidorok vyriškai!

http://citeline.com

Kaip kovoti su prostatos vėžiu?

Seminaras Vyrų ligos: susidorok vyriškai!

Sergamumas įvairiomis urologinėmis ligomis Lietuvoje – didėja. Kiekvienais metais mūsų šalyje nustatoma apie 2000 naujų prostatos vėžio susirgimų.

Kviečiame į nemokamą seminarą, kurio metu kvalifikuoti gydytojai ir specialistai pasidalins informacija apie tai, kokios priemonės gali užkirsti įvairių urologinių ligų atsiradimui bei pasidalins sveikos gyvensenos patarimais.

Seminare dalyvaus LSMU Onkologijos ligoninės urologas Žilvinas Gudžinskas, kuris apžvelgs prostatos problemas, vėžio simptomus, diagnozę bei gydymą, naujausius tyrimus, dalinsis patarimais kaip sumažinti vyriškų ligų riziką.

Kęstutis Linkus, sporto medicinos gydytojas, praktiškai patars kaip išlaikyti gerą savijautą perkopus 50 metų.

Renginio data: Kovo 24 d. (ketvirtadienis) 16 val.

Renginio vieta: Jaunimo g.2, Birštonas (savivaldybės salė)

Trukmė: 2 val. (su kavos pertraukėle)

 

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close