Antrąją Kalėdų dieną iš namų išėjusi penkiolikmetė rasta

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pavyko rasti penkiolikmetę alytiškę, kuri gruodžio 26-ąją, apie 13 val., motinai pasakiusi, kad eina susitikti su draugėmis, išėjo iš namų ir dingo. Su mergina nei artimiesiems, nei pareigūnams nepavyko susisiekti telefonu, jis visą laiką buvo išjungtas.

Beveik tris paras trukusią operaciją vainikavo sėkmė – mergaitė surasta sveika ir gyva bei grąžinta į namus. Paauglė, gruodžio 30-ąją, prieš pat vidurnaktį, atvyko į planuotą susitikimą su draugais, ten jos laukė Alytaus apskr. VPK pareigūnai. Su drauge, su kuria leido dienas, kai artimieji, policija, draugai ir visas miestas jos ieškojo, pradingėlė ketino išvykti į Kauną. Atkaklaus darbo ir nepertraukiamo bendravimo su artimiausiais draugais dėka, pareigūnams pavyko pergudrauti merginą.

Šiuo metu penkiolikmetė su tėvais atvykusi į Alytaus apskr. VPK, jie bendrauja su pareigūnais. Paauglė privalės paaiškinti savo veiksmus.

Gruodžio 28 dieną, į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus, prašydama surasti dingusią dukrą, kreipėsi 33-ejų metų moteris. Ji paaiškino, kad be žinios dingo jos penkiolikos metų dukra.

Gruodžio 26-ąją, apie 13 val., motinai pasakiusi, kad eina susitikti su draugėmis, V. Leicmonaitė išėjo iš namų. Apie 22 val. ji parašė motinai trumpąją sms žinutę ir paklausė ar gali pasilikti pas draugę nakčiai. Moteriai nesutikus ir liepus grįžti, ji pažadėjo, kad tikrai griš. Nesulaukus namuose, paauglės motina bandė dar kartą susisiekti telefonu, tačiau telefonas buvo išjungtas.

Gruodžio 27-ąją, merginos, artimieji, ieškojo pas draugus, bet ir ten rasti nepavyko. Viktorija Leicmonaitė prapuolė kaip į vandenį. Visada su artimaisiais puikiai sutarusi, iš namų mergina dingsta pirmą kartą.

 Alytaus apskr. VPK informacija

Viktorija Leicmonaitė20151229

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close