Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis elektros generatorių?

Geriausias laikas pirkti generatorių? Bet kada! Realybė tokia, kad be generatoriaus jūsų namuose gali nutrūkti elektra ištisus metus. Žiema atneša stiprų ledą ir sniegą, kurie gali nuversti elektros linijas, o orams šylant didėja stipraus vėjo ir smarkios perkūnijos tikimybė. Tačiau nelaukite iki kitos didelės audros ar oro reiškinio, kad apsispręstumėte – geriausia įsigyti generatorių, kai paskirsite laiko apgalvoti visas galimybes, kad galėtumėte rasti geriausią savo poreikius. Laukimas iki nevilties gali sukelti netinkamą generatorių ir pirkėjo sąžinės graužatį. Generatoriai yra įvairių kainų ir modelių su skirtingomis funkcijomis, o tai gali būti didžiulė. Žemiau pateikiame kelis patarimus, kaip palengvinti procesą, kad galėtumėte rasti geriausią generatorių savo namams.

Sudarykite biudžetą

Prieš pradėdami pirkti generatorių, svarbu žinoti biudžetą, su kuriuo turite dirbti. Generatorių galima įsigyti už platų kainų diapazoną, todėl būtina žinoti, kiek galite išleisti, kad galėtumėte rasti generatorių, kuris atitiktų jūsų poreikius, tačiau neišleistumėte daugiau nei turėtumėte. Daugelis pardavėjų taip pat pasiūlys finansavimo galimybes, todėl jums nereikės apsieiti be reikalingo generatoriaus.

Apsvarstykite savo energijos poreikius

Žinodami savo energijos poreikius, galėsite nustatyti reikalingą generatoriaus dydį. Generatoriai turi skirtingą galią, matuojamą vatais. Kad padengtumėte būtiniausius poreikius, greičiausiai norėsite generatoriaus, kuris išvysto 5000 vatų. Tačiau norint įsitikinti, gali būti naudinga įsivaizduoti savo namus be elektros ir sudaryti sąrašą to, be ko visiškai neapsieisite. Taip pat yra naudingų internetinių skaičiuotuvų, kurie gali padėti nustatyti reikalingą generatoriaus dydį.

Pasirinkite tipą

Yra keletas pagrindinių generatorių tipų, į kuriuos reikia atsižvelgti perkant: namų budėjimo generatoriai, nešiojamieji generatoriai ir inverterių generatoriai. Namų budėjimo generatorius visada turi montuoti patyręs techninės priežiūros specialistas. Šio tipo generatorius paprastai įsijungia automatiškai, kai dingsta maitinimas, ir gali tiekti didesnį energijos kiekį. Nešiojamieji generatoriai yra mažesni ir paprastai kainuoja pigiau nei budėjimo generatoriai. Jie tiekia mažesnę galią, tačiau gali suteikti pakankamai vatų, kad jūsų namuose veiktų būtiniausi dalykai. Inverteriniai generatoriai tiekia tiek pat galios, kiek nešiojamieji generatoriai, tačiau jie yra tylesni dėl sudėtingesnio variklio. Tačiau dėl šio variklio jie paprastai kainuoja šiek tiek daugiau. Daugiau informacijos rasite internetiniame puslapyje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close