Nišiniai kvepalai: kas svarbu juos mėgstantiems?

Nišiniai kvepalai yra toks parfumerių kūrinys, kuris privalo būti kokybiškas, meistriškai sukurtas, maloniai stebinantis ir kartu paslaptingas, išskirtinis bei labai ilgai išliekantis. Tik tokie kvepalai gali tapti mėgstamiausiais, nepakeičiamais ir be galo mylimais jų vartotojo. Ką dar – kokias nišinių kvepalų savybes – vertina vartotojai? Kokie turi būti nišiniai kvepalai, kad patiktų ir neužleistų populiariausiųjų gretų? Tikrai neginčytinos gerų nišinių kvepalų savybės yra kokybė, ilgas išliekamumas ir poveikis (galia). Bet yra ir daugiau vertintinų aspektų – susipažinkite su jais.

#1 Kvepalų buteliukas

Be abejo, tai nėra svarbiausias dalykas, nuo kurio priklauso nišinių kvepalų kokybė ir jų pasirinkimas. Tačiau būtent nišiniai kvepalai išsiskiria savo pakuote – išskirtiniu buteliuku, kuris neretai iš tikrųjų primena meno kūrinį. Užsukę į elektroninę parfumerijos parduotuvę Ziuzi.lt galite pamatyti, kokių įvairių ir nuostabių kvepalų buteliukų būna: kvepalai „M. Micallef Spiritual“, kvepalai „Tiziana Terenzi Kirke“, kvepalai „Orto Parisi Cuoium“, kvepalai „Penhaligon‘s The Blazing Mr Sam“ ir daugybė kitų. Kiekvienas iš jų kurtas su dideliu kruopštumu ir kūrybiškumu.

Nišiniai kvepalai panašiai kaip meno kūrinys: kokia bus jo prasmė ir reikšmė, jeigu jis nepatiks, nežavės ir nedžiugins? Taigi nišiniai kvepalai turi kelti visapusišką žavesį – ne tik savo aromatu, bet ir buteliuku.

#2 Parfumerijos namai (prekės ženklas)

Kvepalai dažniausiai perkami sau, tačiau jie populiarėja ir kaip puiki dovanos idėja. Pastarajam atvejui svarbu žinoti, kokio parfumerio kvepalus žmogus mėgsta. Dabar puikiai žinomi ir mėgstami nišiniai kvepalai yra „Amouage“, „Initio Parfums“, „M. Micallef“, „Parfums de Marly“ ir kiti. Beje, dovanoms (arba sau – kelionėms ar išvykų metu) galima rinktis ir kvepalų rinkinius. Kvepalų rinkiniai – to paties parfumerio, tačiau skirtingų aromatų kvepalai, kurie gali būti naudojami įvairiausiomis progomis.

#3 Kaina

Dauguma sutiktų, kad kuo brangesni kvepalai, tuo jie geresni. Tokiame požiūryje yra tiesos. Nes kuo kruopščiau atrenkami ingredientai, kuo jie kokybiškesni, kuo retesni, kuo jų daugiau, tuo, natūralu, ir kvepalų kaina yra didesnė. Tačiau parfumeriai sako, kad tikroji kvapo vertė slypi uoslėje. Kitaip sakant, kaina nebebūna tokia svarbi, kai atrandamas labai malonus ir it magnetas traukiantis kvapas. Ir priešingai – kaina visuomet atrodo per didelė, jeigu kvepalų aromatas ne itin patinka. Tiesa, kartais kvepalų ingredientai nekainuoja daug, bet kvepia fantastiškai. Pavyzdžiui, citrinos – nebrangus ingredientas, tačiau spinduliuoja gaiva ir gyvybingumu.

Kai įsimylime kvapą, retai kada atsižvelgiame į kainą ir retai pagal ją vertiname kvepalų vertę. Argi ne tiesa?

Kalbant apie kvepalų kainą, reiktų pasakyti, kad ją sudaro ne tik kvepalų kokybė, bet ir kvepalų buteliuko dydis. Galima rinktis standartinės talpos (50 ml, 70 ml ar 100 ml) kvepalus, bet galima rinktis ir mažesnius buteliukus. Taip pat galima išbandyti ir kvepalų rinkinius – tai trys, keturi, penki ar šeši kvepalų buteliukai, kurie itin maži (po 6 ml, 8 ml ar 10 ml). Taip kartais būna pigiau, nei pirkti standartinę kvepalų pakuotę, ir įvairiau – vienas pirkinys, bet kelios kvepalų rūšys.

Jeigu jus domina nišiniai kvepalai, jeigu tokių ieškote, užsukite į elektroninę parfumerijos parduotuvę Ziuzi.lt – čia rasite tiek kvepalų, tiek jų rinkinių už patrauklią kainą rinkoje.

#4 Komplimentai ir geri kitų įvertinimai

Kvepalus dažnai naudojame ne tik tam, kad pamalonintume save, bet ir kad sužavėtume aplinkinius. Todėl gali būti apmaudu, jei nesulauksime komplimentų kaip nuostabiai kvepiame arba jeigu kas nors pasakys, kad mūsų pasirinktas aromatas niekuom neišskirtinis – visų naudojamas ir lengvai atpažįstamas. Taip dažnai nutinka su masinės gamybos (populiarių dizainerių) kvepalais. Bet labai retai šitaip būna arba visai nebūna pasirinkus nišinius kvepalus.

Unikalūs, kaip tikras meno kūrinys sukurti kvepalai retam žmogui nepatinka. Jeigu tokių norite, įsigykite nišinius kvepalus. Jų pasirinkimas šiuo metu yra labai didelis. Mėgstate citrusus? Išbandykite kvepalus „Xerjoff Casamorati Mefisto“. Esate neabejingi gėlių aromatui? Išbandykite kvepalus „Amouage Honour Woman“. Labai patinka odos kvapas? Išbandykite kvepalus „Orto Parisi Cuoium“. O gal norite kokio nors kito kvapo – ambros, medienos, muskuso, vaisių, vanilės, šipro ar rytietiškų prieskonių? Jūsų norus pasiruošę išpildyti Ziuzi.lt. Tiesiog užsukite, išsirinkite ir įsigykite https://www.ziuzi.lt/kvepalai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close